Týdenní horoskop: Raky čekají velké životní změny. Štíři budou muset pořádně makat

1. července 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Máme nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oblastech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

Se začátkem prázdnin se vám bude dařit především na obchodních schůzkách a pracovních poradách. Díky své perfektní komunikaci vyjednáte všechno, co budete chtít a ani vám to nezabere moc úsilí. Dlouho se ale pracovními věcmi nezabývejte a užijte si hlavně večerní zábavu a kulturní akce, kterých je o prázdninách dostatek. V partnerském životě budete muset hledat kompromisy mezi tím, co chcete vy a co chce váš partner.

BÝK

Hvězdy vás nabádají k tomu, abyste byli více milí a vstřícnější ke svým kolegům. Jen si vzpomeňte, jak bylo vám, když jste do nového zaměstnání nastoupili a jak jste se cítili. Nabídněte jim pomoc a ukažte, že i na novém místě a s novými lidmi se mohou cítit dobře. Pak se bude lépe pracovat vám i jim.

BLÍŽENCI

V práci vás čeká klidná a pohodová prázdninová atmosféra. Využijte toho, abyste se s některými kolegy lépe poznali. Přeci jen s nimi trávíte skoro více času než s rodinou. Vyrazte společně na drink, večeři nebo koncert a zjistěte s kým to vlastně pracujete. Třeba se z kolegů stanou následně i přátelé. Zatímco v práci to bude pohodička, doma s partnerem to zas tak růžové rozhodně nebude.

RAK

Hvězdy naznačují, že v pracovním životě se chystají velké změny. Šéfové zavádí nová pravidla, kterým se budete muset přizpůsobit a ne všechna se vám asi budou líbit. Jestli chcete v práci zůstat, budete to muset akceptovat. Nezapomínejte, že život není jen práce. Choďte do společnosti a nevyhýbejte se seznámení s novými lidmi. Třeba potkáte někoho, kdo vám změní život. Doma to navíc není vůbec jednoduché a máte pocit, že jediné, co děláte je, že se s partnerem hádáte. Není načase změna?

LEV

Buďte obezřetnější k tomu, co komu povídáte ohledně práce. Když si pustíte pusu na špacír tam, kde to není úplně vhodné, možná byste mohli být jednou dost překvapení, kam se vaše “pomluvy” dostanou. V osobním životě se naopak bude blýskat na lepší časy a čeká vás hned několik milých překvapení. Váš miláček vás velmi překvapí.

PANNA

Horoskop přeje tvůrčím činnostem. Jestli ale hodláte mít celé léto hlavu v oblacích, připravte se na velmi tvrdý pád na zem, který bude dost bolet. Nejprve tak splňte všechny povinnosti, které máte a až pak se pusťte do bláznivých nápadů, které jste si vymysleli. Do toho totiž odhalíte i několik tajemství, o kterých jste neměli ani páru.

VÁHY

V práci se pozorně soustřeďte, protože si nemůžete dovolit, že ztratíte svojí pozici ohledně nepozornosti. Vaši kolegové a nadřízení na vás spoléhají, tak je nesmíte zklamat. V milostném životě si budete užívat; čeká vás spousta romantiky a lásky a rozhodně si nemusíte stěžovat na to, s kým sdílíte život.

ŠTÍR

Počítejte s tím, že sice začaly prázdniny, ale pracovní stres rozhodně neskončil. Nebudete vědět, kam dřív skočit a co dělat dřív. Šéfové počítají s tím, že to zvládnete a budou od vás vyžadovat mnohem větší úsilí a efektivitu, než to, na co jste byli doteď zvyklí. Na rovinu jim řekněte, že toho tolik nezvládnete, protože vám jde o kvalitu, ne o kvantitu. Nezadaní Štíři se mohou těšit na to, že potkají spřízněnou duši.

STŘELEC

Nevyhýbejte se zodpovědnosti a postavte se jí čelem. Pamatujte, že každá akce má svoje následky a je jedno, zda jste to mysleli dobře nebo ne. Musíte počítat s tím, že to ne vždy může dopadnout podle vašich představ. Pokud nezvládáte svoje povinnosti, požádejte o pomoc rovnou. Lepší, než se pak dodatečně vymlouvat. Nezadané Střelce čeká velké překvapení v podobě velké lásky.

KOZOROH

Připravte se na to, že následující týdny nebudou po pracovní stránce vůbec jednoduché. Nevzdávejte se, ani v případě, když se vaši kolegové leknou a dají se na ústup. Vy buďte vytrvalí a odhodlaní a nebojte se náročných zkoušek. To vás jen a jen posílí. Jednoduché to nebudete mít ani doma, protože s partnerem už to nějakou dobu neklape a vy se budete muset zamyslet nad budoucností vašeho vztahu.

VODNÁŘ

Zamyslete se nad tím, zda váš nadřízený neměl náhodou pravdu v tom, kde jste mu tvrdili, že je úplně mimo. Postěžovat si můžete doma rodině nebo kamarádům, ale určitě ne kolegům, kteří jdou a hned to pustí dál. Nemá cenu jít proti zdi a snažit se o něco, co je předem prohraný boj a dělat si zbytečně nepřátele a rozbroje. I ve vztazích vás čeká těžká zkouška, prázdniny tak nezačínají moc vesele.

RYBY

Tento týden vás čekají drobné problémy, které byste si ale neměli brát osobně. Soukromé záležitosti do práce nepatří, tak si je tam netahejte a řešte jen práci. Když budete na věci koukat s optimismem a pozitivně, všechno vyřešíte rychleji a snáz. Váš partner vycítí, že nejste ve své kůži a vezme vás na rande, na které jen tak nezapomenete.

Životní styl - další články

Doporučujeme