Červencový horoskop: Netrápit se věcmi a užívat si léto. Co radí hvězdy jednotlivým znamením?

26. června 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Léto je tady a s ním i vytoužené volno a prázdniny. Červenec nás navíc přivítá volnými dny, takže o důvod k radosti navíc. Co vás první prázdninový měsíc čeká a co vám predikují hvězdy? Kdo se dočká lásky a kdo by se měl naopak obávat ve finanční oblasti?

BERAN

První prázdninový měsíc budete zářit. Čišet z vás bude zdravé sebevědomí a touha dosáhnout svých cílů. To může ostatní nalákat po osobní i pracovní stránce, proto neodmítejte pozvání na jakékoliv schůzky. Po pracovní stránce na tom budete skvěle; budete dřít od rána do večera a překonávat sami sebe, ale dejte pozor na to, abyste se moc neuhnali a trochu také odpočívejte. Mohlo by se vám to podepsat na partnerském vztahu i na zdraví. Zaměřte se také na zdravý životní styl; vyváženou stravu, dostatek tekutin, sport a spánek.

BÝK

V červenci budete víceméně v pohodě, jen občas se objeví nějaký stín pochybnosti. Nepodceňujte sami sebe, jste skvělá osobnost, což vědí i ostatní okolo vás. Obklopujte se lidmi, kteří vás mají rádi a bude vám fajn. Vyrazte do přírody, do hor nebo sportovat. Netrapte se věcmi, které nemůžete ovlivnit; zkuste to přijmout jako fakt a bude vám lépe. Pozor si dejte, abyste to nepřehnali se sociálními sítěmi a s tím, abyste nebyli věčně online. Dejte si digitální detox.

BLÍŽENCI

V červenci to budete mít trochu složitější, protože vás čekají menší i větší životní změny. Mohou se týkat jakékoliv oblasti, takže je potřeba dát si pozor ve všech oblastech. Jestliže to neklape ve vztahu, je lepší se možná rozejít, pokud se cítíte nedocenění v práci, je načase se podívat po jiné. Držte na uzdě svou touhu utrácet; vytvořte si finanční rezervu na horší časy. Půjčky jsou vždycky riskantní a není dobré se na ně spoléhat.

RAK

Vám hvězdy slibují spoustu mentální i fyzické síly. Bude poznat, že po dlouhé době se cítíte dobře a máte spoustu energie. Toho by chtělo využít ve všech oblastech, ale zase je potřeba se soustředit na to, co je opravdu vhodné a nepřecenit se. To by vás mohlo stát i zdraví. S partnerem k sobě budete mnohem více pozornější, což je jedině dobře. Single Raci se mohou stát objektem touhy a nikdy nevíte, co bude letní románek a co přeroste v dlouhodobější vztah.

LEV

Jste sice neřízená střela, ale vaši nejbližší vědí, že se na vás mohou vždycky obrátit, když to budou potřebovat. Je možné, že v červenci se objeví někdo, kdo bude potřebovat vaši pozornost a pomoc. Buďte empatičtí a situaci dostatečně rozeberte, příště byste tu pomoc mohli potřebovat vy. Venuše vám do vztahu přidá větší míru laskavosti, pochopení i vášně. Ideálně kombinace, co myslíte? Dejte si ale pozor, abyste moc nežárlili a nezkazili si tím hezké léto. Zklidněte se, a když vás bude něco trápit, proberte to s partnerem a neduste to v sobě. Lvi, kteří jste sami, budete mít šanci potkat někoho skvělého, kdo vás upoutá na první pohled.

PANNA

Sice nepatříte mezi nejvíce sebevědomé osobnosti, ale samotným vám dochází, proč byste si měli věřit. Jsou samozřejmě momenty, kdy se tolik nedaří, ale i to k životu patří. Důležité je nepropadat panice, naučit se ventilovat emoce a pracovat se stresem. Když máte pocit, že vám všechno přerůstá přes hlavu, běžte se vyvětrat do přírody. Pohyb a čerstvý vzduch vám určitě pomůže srovnat si myšlenky. Dejte si pozor na to, abyste nepřecenili své síly a určete si svoje limity. Neignorujte náznaky svého těla, to by mohl být jinak pořádný průšvih.

VÁHY

Červenec se ponese v klidném a rozvážném duchu, budete si užívat léta, nikam nespěchat, nasávat energii ze sluníčka a z všeobecné pohody. Vyrazíte někam s přáteli i s partnerem a všechno si užijete na sto procent. Dělejte, co vás baví a energie budete mít na rozdávání. Zaměřte se na činnosti, které vám dělají dobře a ze kterých máte radost a dobrý pocit. Určitě ale nezapomínejte na dostatečnou hydrataci, minerály a vitamíny.

ŠTÍR

V červenci si pořádně oddychnete a ulevíte si. Poslední měsíce byly velmi náročné a vyčerpávající a vy jste cítili, že nemáte energii, chuť ani náladu na nic a nikoho. Občas jste měli pocit, že trpíte syndromem vyhoření. To se ale teď změní a vy dostanete nový náboj do života. Díky tomu se budete cítit jako nový člověk. Zaměřte se ale i více na svůj jídelníček a pravidelný pohyb. Cítíte se sice skvěle, ale nepřehánějte to s kofeinem. Sice by vám povzbudil hlavu, ale srdce by už tak nadšené nebylo.

STŘELEC

Kariérní posun, to bude vaše hlavní téma v sedmém měsíci v roce. Čeká vás povýšení nebo přechod na jinou pozici, za což už se modlíte několik měsíců. Teď je to konečně tady a vy nemůžete být šťastnější. Buďte ale opatrní a nic nepřehánějte. Snažte se ale nepůsobit v nové práci moc arogantně, ať si hned první den nenamalujete terč na záda u kolegů. Pracujte na vzájemných vztazích a chovejte se k sobě uctivě a s respektem.

KOZOROH

Dlouho jste se snažili něco ukrývat a skrývat, ale bylo jasné, že to jednou musí prasknout. A to se děje právě teď. Ukažte, že se umíte postavit ke každé situaci čelem a řešit ji otevřeně a bez zbytečných dramat a hádek. Hvězdy totiž naznačují, že takhle vyřešíte jakýkoliv problém a jakýkoliv konflikt, který nastane. Během léta budete mít potřebu přehnaně chránit své nejbližší. To je sice fajn, ale neduste je tím a dejte jim trochu prostor na vyjádření svých emocí a pocitů.

VODNÁŘ

Červenec, to pro vás bude jedna výzva za druhou. Divoké je to doma i v práci, v podstatě se nezastavíte. Co vás trápí už nějakou dobu je vaše finanční situace. Spíš než výhru v loterii byste potřebovali malý přivýdělek nebo letní brigádu. Také by bylo dobré najít si finančního poradce a situaci dostatečně rozebrat a hlavně se poučit do příště. Hlavně si neberte půjčky, to by situaci určitě nepomohlo. Z nepozornosti byste mohli způsobit nehodu doma nebo na silnici, tak buďte opatrní.

RYBY

Jste normálně velmi klidné a spořádané znamení, ale v červenci to rozhodně nebude platit. Skoro by se dalo říct, že okolo sebe házíte jeden blesk za druhým. Dejte si trochu pauzu a podívejte se na věci s odstupem a větším klidem. Neznamená to dusit emoce v sobě, ale neventilovat je hned tím nejvíc destruktivním způsobem. V budoucnu byste toho mohly litovat. V létě buďte co nejvíce venku; choďte na procházky, projeďte se na kole nebo na bruslích a zkuste sport, který jste ještě nezkoušely. Říkejte ano věcem, které stojí za to.

Zábava - další články

Doporučujeme