Letní horoskop lásky: Vášeň, nové tváře a příležitosti. Tohle charakterizuje nejteplejší měsíce v roce

21. června 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Léto pomalu ale jistě klepe na dveře. Všechny milovníky horoskopu jistě zajímá, jaké budou prázdniny? Budou plné vášně a romantiky, nebo se budeme spíše držet při zemi? Na to nám odpoví ty nejpovolanější – hvězdy.

Beran

Berany čeká hodně společenské léto. Seznámíte se se spoustou lidí. V první polovině června se budete cítit více sexy. Vášeň vás bude provázet po celé prázdniny. Nezadaní se dočkají velkého vzplanutí, protože se v jejich zorném poli objeví někdo, kdo bude skvělou partií. V srpnu ale zbystřete. Kontaktuje vás někdo z minulosti. Doporučujeme s ním komunikovat, protože jen tak se věci vykrystalizují.

Býk

Letošní léto bude plné žhavé lásky. Ať už jste zadaní či nikoli, láska vás bude doprovázet na každém kroku. Bude za to moct vaše charisma, se kterým každého okouzlíte. Pokud jste zrovna po rozchodu, měli byste si dát pozor na bývalou polovičku. Pokusí se s vámi navázat spojení, ale hvězdy radí, abyste se nevraceli do stejné řeky.

Blíženci

Blížence čeká skvělé léto. Už v červnu začnete budovat svůj sen. V osobním životě vás bude štěstí provázet na každém rohu. Uprostřed prázdnin zatoužíte po troše klidu. Abyste si utřídili myšlenky a odpočinuli si. V srpnu se vám pak naskytne možnost více cestovat, tak ji nepromarněte. Pokud pojedete na místo, kde jste již v minulosti byli, tak se můžete těšit na opravdu nostalgické chvilky.

Rak

Pro raky se léto ponese v hodně nostalgickém duchu. I tak si prázdniny užijete. Budete se hodně potkávat s přáteli a zažijete radostné chvíle s partnerem. Nezadaní zjistí, že ze známého člověka se vyklube jejich potencionální partner. A bude to mezi vámi pořádně jiskřit. Nezadaní dejte si pozor, jestli nejste naladění na stejné vlně jako váš partner, nemusí to dopadnout dobře. Ve vzduchu visí rozchod.

Lev

Léto Lvům přeje. Pokud máte vedle sebe už delší dobu člověka, který při vás stojí za každých okolností, je pravý čas udělat nějaký ten větší krok. Nebude také chybět spousta pracovních příležitostí, popřípadě ve stávajíci práci dojde ke zlepšení vztahů. Prázdniny si určitě užijete.

Panna

Toto léto vám naskytne mnoho příležitostí k cestování. Pokud jste ve vztahu vyrazíte s partnerem na cestu do hodně odlehlých končin. Pokud přemýšlíte, že založíte rodinu, je podle hvězd ideální chvíle. Ke konci srpna možná budete ve vztazích na chvíli pociťovat zmatek a nerovnováhu, ale vše se rychle uklidní.

Váhy

Léto plné zábavy je tady! Váhy budou chtít za každou cenu vyjít nejednou ze své komfortní zóny. Nic vám bránit nebude, tak směle můžete jít do toho. Pokud jste nezadaní, můžete se těšit i na nějaký romantický úlet. Také vás čeká nějaká větší společenská akce, kde se ujmete organizace a půjde vám to skvěle.

Štír

Štíři, připravte se na sexy léto. Hvězdy předpovídají, že by se mohlo jednat o nejerotičtější léto za posledních deset let. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, tak se nemusíte bát, že by se z něj vytratila jiskra. Vaše atraktivita zaručeně poroste. Také cestování si užijete plnými doušky. V srpnu se můžete těšit na seznámení s novými lidmi.

Střelec

Pokud jste si mysleli, že nejste připraveni na vztah, opak je pravdou. Přesvědčíte se o tom letos v létě a budete nad míru spokojeni. Také na dovolené bude váš osud romantickým okamžikům nakloněný, možná zde potkáte někoho, kdo vás oslní.

Kozoroh

Toto léto štěstí stojí při vás. Budete plní energie a vášně. Pokud se objeví ve vašem zorném poli někdo, kdo vám padne po pár slovech do noty, nepromeškejte tuto šanci. Byla by škoda tuto osobu více nepoznat. Pokud jste v dlouhodobém vztahu a plánujete svatbu či založit rodinu, nastal ten pravý čas.

Vodnář

Hvězdy radí, abyste letošní léto neproseděli v koutě, ale vyrazili mezi lidi. Prázdniny budou pro vás plné harmonie. Dejte si pozor ale v srpnu, kdy můžete čelit malému nedorozumění, ale vše se rychle vysvětlí.

Ryby

Ryby, bude vás zajímat hlavně domácí zázemí. V létě si budete užívat jeden večírek za druhým, a právě to jde ruku v ruce se seznamováním. Nebude chybět nadšení pro cestování a také ze začátku července vyrazíte někam za teplem.

Životní styl - další články

Doporučujeme