Komička Rebel Wilson si vzala na Sardinii svou partnerku. Společně vychovávají dceru

30. září 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Zdroj: Profimedia

Australská herečka a komička Rebel Wilson je oficiálně vdanou paní. V sobotu 28. září 2024 si vzala svou partnerku Ramonu Agrumu během intimní svatby v Sardinii v Itálii. Podle magazínu People se obřad konal jen za přítomnosti blízkých přátel a rodiny.

Svatba se konala více než dva roky poté, co Wilson a Agruma veřejně oznámily svůj vztah. Rebel se v červnu roku 2022 na instagramu podělila o fotku s Ramonu, kde vtipně komentovala svůj pohled na lásku: „Myslela jsem si, že hledám prince z Disney… ale možná jsem celou dobu potřebovala princeznu, napsala.

Vztah páru rychle nabral na intenzitě a už v únoru 2023 se ženy zasnoubily. Rebel požádala Ramonu o ruku na Valentýna, přímo před zámkem Šípkové Růženky v Disneylandu v Kalifornii. O tuto kouzelnou chvíli se herečka opět podělila na sociálních sítích. Zveřejnila fotografii, na které se s Ramonu líbají, zatímco Ramona ukazuje svůj zásnubní prsten.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Rebel Wilson (@rebelwilson)


V listopadu 2022 Rebel a Ramona pak přivítaly svou dceru Royce Lillian, kterou jim porodila náhradní matka. Malou Royce nyní společně vychovávají a Rebel přiznala, že touží po dalším dítěti. V srpnu 2023 otevřeně mluvila o své nové roli matky a přiznala: „Nemůžu ani popsat lásku, kterou k ní cítím, je to krásný zázrak,“nechala se slyšet.

Celebrity - další články

Doporučujeme