Měsíc po zásnubách přišla svatba! Lana Del Rey se vdala

29. září 2024·Celebrity·Redakce

Lana Del Rey (Zdroj: Frekvence 1)

Americká zpěvačka Lana Del Rey všem vytřela zrak. Kráska s laníma očima se totiž vdala a to už měsíc po zásnubách. Jejím milým se stal Jeremymy Dufreny.

Autorka hitů Born To Die nebo Summertime Sadness Lana Del Rey je od včerejšího dne vdanou paní. Své ano řekla Jeremymu Dufrenemu, kterého světu představila teprve nedávno. S velkou veselkou si ale zpěvačka hlavu nedělala, pár se vzal v Des Allemandes v Louisianě v zátoce, kde Dufrene provozuje výlety lodí do bažin s aligátory.

Krásku k oltáři dovedl její tatínek Robert Grant a zpěvačka na sobě měla romantické svatební šaty s volánem okolo ramen a dekoltu a rozšiřující sukni. Jako účes zvolila vyčesaný drdol se zvlněným culíkem a nutno dodat, že jí to moc slušelo. Ženich si vzal modrý oblek s vestičkou, bílou košili a hnědé boty. 

Lana Del Rey (Zdroj: Frekvence 1)

Poprvé se Lana a Jeremy objevili společně na veřejnosti teprve před zhruba měsícem. Dorazili na svatbu modelky Karen Elson, ale znají se už dlouho. Lana s kamarádkami před lety absolvovala výlet na jeho lodi. Jeremy má z předchozího vztahu dvě dcery a syna, tak uvidíme, zda založí rodinu i s okatou zpěvačkou.

Celebrity - další články

Doporučujeme