Prázdninový horoskop: Letní lásky, nové příležitosti a odpočinek. Na co se můžete těšit podle hvězd?

2. července 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Léto je tady a s ním i další dávka možností a příležitostí. Dočkáte se letos lásky, pracovních nabídek nebo se vám zlepší zdraví? I to vám prozradí horoskop na červenec a srpen.

BERAN

Začátek léta vás zastihne v plné parádě. Máte spoustu energie, nechybí vám spousta plánů a na vás je jen to rozmyslet si, co dotáhnete do konce, abyste nemuseli rozdělat milion věcí a nedotáhnout nic. Dejte si ale pozor na to, co komu slibujete, abyste všechno dodrželi. V srpnu dejte pozor na své zdraví, hlavně při sportování buďte opatrní. Jinak se ale věnujte tomu, co máte rádi a léto si užijete na 100°%. Váš vztah prověří společná dovolená. Možná by bylo lepší, kdybyste jela s kamarádkami nebo sami, než s partnerem. Možná je potřeba, abyste si od sebe trochu odpočinuli a měli chvilku jen sami pro sebe.

BÝK

Léto věnujte odpočinku a klidu. Jupiter vnímá vaše plány a připraví půdu pro jejich realizaci, ale i tak se nepřepínejte a hlavně si odpočiňte. Energii a dobrou náladu vám dodá čas strávený s rodinou a přáteli a dařit se vám bude také při zvelebování vašeho příbytku. Vztahy kvetou a s partnerem tvoříte stabilní pár, který jen tak něco nerozhází.

BLÍŽENCI

Léto si užijte s lehkostí a s dobrodružstvím za zády. Jen si dejte pozor na to, co vám kdo říká a spíše spoléhejte na vlastní rady a úsudky. V práci na vás čekají příležitosti, které si rozhodně nesmíte nechat ujít. Byla by škoda je propásnout. Planety přejí hlavně komunikaci, která je vaší silnou stránkou. Jediné, co by vám mohlo pokazit letní pohodu, jsou hádky s partnerem. Držte se dál a nerozdávejte rady, o které stejně nikdo nestojí.

RAK

První polovina léta nebude vůbec jednoduchá. Budete mít tendenci vidět všechno černě, i když je všechno v naprostém pořádku. Oporu hledejte u svých nejbližších. Užívejte si léto a cestování, ale buďte opatrní, co se stravování týče. Nezadaní Raci by mohli potkat zajímavou osobu, se kterou to může vypadat na fajn budoucnost. Nicméně na sebe ani na toho druhého nespěchejte a dopřejte si čas. Hlídejte si svoje hranice, hlavně pokud máte doma žárlivce.

LEV

Nudit se opravdu nebudete. Dočkáte se zajímavých životních změn, kdy sice něco skončí, ale i něco nového začne. Život bude jak horská dráha, tak se do toho pusťte. Budete s lehkostí zvládat i náročné úkoly a plnit těžké zkoušky, ale vy to zvládnete. Jen nesmíte být až moc pohodlní. Červenec přinese zkoušku do vašeho vztahu. Jste se svým partnerem, protože ho milujete nebo protože jste si už na sebe zvykli? Stabilitu přinese srpnové novoluní, které se postará o pořádné překvapení.

PANNA

Poznávání nových míst a objevování všech koutků světa, to je vaše. Naplánujte si léto přesně tak, jak chcete vy a užijte si ho naplno. Dařit se vám bude i v práci, kterou teď dáte trochu na vedlejší kolej, ale o nic nepřijdete. V létě pojedete na romantické vlně, což váš partner ocení. Užívejte si jeden druhého a starosti a obavy hoďte za hlavu.

VÁHY

Léto vás zastihne v rozverné náladě a vy si budete chtít všechno vyzkoušet. Budete poznávat nová místa a užívat si přítomný okamžik s vašimi blízkými. Dejte si ale pozor na alergie a nepříjemné komáry a klíšťata, nezapomínejte repelent. Partner by vás nejraději nosil na rukou, ale vám to často nestačí. Uklidněte se a uvědomte si, co v něm máte a projevte trochu vděčnosti. Nezadané Váhy si na svou pravou lásku budou muset ještě počkat, ale to neznamená, že to nebude letos.

ŠTÍR

Milujete léto a nyní jste ve svém živlu. Jakmile to jen trochu jde, utíkáte k vodě jako správné vodní znamení. Letos získáte spoustu nových zkušeností a zážitků, a to nejen v oblasti práce, ale i komunitě, kde žijete a ve které se často pohybujete. Pozor si dejte na spálení od sluníčka. Pokušení a flirty na vás číhají na každém kroku, což ve vás vzbudí touhu po dobrodružstvím. Jestliže jste zadaní, ihned se uklidněte a zbrzděte, nezadaní si naopak mohou začít užívat.

STŘELEC

Chcete být všude, ať víte, co se děje a co se kde šustne. Slovo nuda nemáte ve slovníku. Štěstí stojí při vás a vy svou energii nasměrujete k pomoci druhým. Realizujte se třeba jako táborový vedoucí nebo při organizování nějakých společenských akcí. V partnerském životě se nebojte prosadit svou. Ukažte, že i vy máte názor a nebojte se o něj bojovat. Váš partner to ocení.

KOZOROH

Během dovolené si uvědomíte, že ve své současné práci jste už jen ze setrvačnosti. Toto zjištění pro vás bude velmi osvobozující a zároveň se rozhodnete pustit si z života lidi, kteří vám nic nepřináší. Tyto kroky jsou velmi důležité i do budoucna a nemusíte se bát odvážných rozhodnutí. Venuše vám v srpnu připomene, jak krásné je milovat pod očekávání a podmínek. Odhoďte vše, co vás svazujte a užívejte si.

VODNÁŘ

Vaše léto bude všechno, jen ne nudné. O zábavu se postarají nejen různé aktivity, ale i vztahy, které budou jako na houpačce. Neradi děláte to, co ostatní a umíte to dát najevo. Zapracujte na své psychice a naučte se odpočívat. Prospěje vám klidnější dovolená. Single Vodnáři mají velkou šanci potkat velkou lásku. Ta navíc kvete v každém věku, tak se toho nebojte.

RYBY

Romantika, dobré jídlo a pití a odpočinek. To jsou hlavní slova letošního léta. Důležité pro vás bude, že okolo sebe máte své nejbližší a že s nimi můžete trávit čas. Jestliže máte stabilní vztah, nic vás trápit nebude. Ti, kteří s partnerem řeší nějaké problémy, by se měli mít na pozoru. Bude to náročné období, které můžete zvládnout jen s emocemi na uzdě. Nezadané Ryby mají šanci potkat velkou lásku.

Životní styl - další články

Doporučujeme