Týdenní horoskop: Lvi mají před sebou nejzásadnější týden roku! A co čeká další znamení?

22. července 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme tu nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oblastech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

Nedělní úplněk v Kozorohu zesílil vaše ambice a pracovitost. Zaměřujete se na výkon a jste schopni udělat pro své cíle všechno. Nemusíte to ale zase přehánět. I když se cítíte jako supermani, mějte na mysli rovnováhu mezi osobním a pracovním životem. Ocení to hlavně vaši nejbližší. Ve vztazích vám pomůže, když ostatní budete poslouchat. Občas máte totiž tendence mluvit jen o sobě a ostatní nevnímáte. Zkuste to změnit.

BÝK

Tento týden budete mít potřebnou stabilitu a energii, kterou vyžijte hlavně doma a v rodinných záležitostech. Váš partner potřebuje prostor a vaši trpělivost. Dopřejte mu oboje, i když je to pro vás těžké. Netlačte na něj, jinak vytvoříte opačný efekt a nic vám nesvěří.

BLÍŽENCI

Vaše vládnoucí planetou je Merkur, která je teď v dobrém rozpoložení s Marsem. Společně vám dodají odvahu udělat odvážná rozhodnutí. Využijte toho a ukažte všem svoje nápady a vize, které už dlouho máte v hlavě. Nezapomínejte ale ani na sebe, jinak vyhoříte a budete muset s prací skoncovat. Venuše vám připraví ideální milostné podmínky. Nezadaní se mohou těšit na nové poznávání, zadaným se zase vztahy upevní.

RAK

Ideální čas na sebepoznávání a osobní růst. Někdy to sice bolí, hlavně když si uvědomíte, že ne všichni jsou takoví, jací jste si mysleli. Musíte to vzít tak, jak to je, protože ostatní nepředěláte. Důležité je, abyste vy byli v pohodě a nevázali se na ostatní. V práci se bude dařit týmovosti, protože Měsíc posiluje vaši empatii. S vaším miláčkem zase budete díky Venuši mluvit o intimních tématech, za která byste se jinak styděli.

LEV

Nejzásadnější týden roku je tady! Slunce je ve vašem znamení; máte větší charisma, sebevědomí i vůdčí schopnosti. Stačí udělat jeden krok a jste tam, kde jste chtěli vždycky být. Je to najednou tak snadné, co? Mějte oči a srdce otevřené a nebojte se riskovat. Daří se i v lásce; nezadaní budou mít spoustu příležitostí potkat někoho nového, zadaní zase upozorní svého partnera, jak dokonalí jsou. Hvězdy stojí při vás!

PANNA

Merkur je ve vašem znamení, což zlepšuje komunikaci. Ta by vám mohla pomoct ve vyjádření vašich potřeb a názorů. Pozor na finance, které jsou spojené s domácností. Budou motat hlavu! Díky dobrému postavení Měsíce je ideální doba na plánování, ať už s dětmi, partnerem či kamarády. A nebo i jen tak pro vás.

VÁHY

Venuše je vaše vládnoucí planeta, která posiluje váš šarm a přitažlivost a vy jen záříte. Nespoléhejte se ale na to, že vám to vyjde ve všech oblastech života. V práci se budou soustředit spíše na vaše výkony, než na to, jak vypadáte. Možná cítíte, že potřebujete volno a odpočinek a být jen sami se sebou. Občas se to tak hodí. Toužíte po romantice, ale tento týden si o ní nechte jen zdát. Váš partner tento týden nemá moc náladu na nějaké intimnosti.

ŠTÍR

Tento týden se budete muset držet na uzdě, co se emocí týče. Jste schopní na každého hned vyjet a všechny seřvat jak malé děti. To ale není úplně vhodné, pokud se jedná o vaše šéfy. Nepříjemná dohra v práci by vás ale následně mohla hodně mrzet. Doma dejte prostor intimitě, erotice a vášnivým chvilkám. Ale jen když partner bude chtít, k ničemu ho nenuťte.

STŘELEC

Klid, moudrost a úleva. To jsou hlavní slova, která se pojí s tímto týdnem. Dostanete informace, které jsou pro vás zásadní a které ovlivní další týdny. Také se ukáže, co je pro vás opravdu důležité a co zas tak zásadní není. A hlavně zjistíte, kteří lidé za to stojí a na které není spolehnutí. I to je ale součástí života. Dobře vám bude s těmi, kteří jsou na stejné vlně a se kterými sdílíte stejné názory.

KOZOROH

Následující dny se budete cítit jako na houpačce. V jednu chvíli se budete vznášet, v další moment budete brečet zoufalstvím. Možná budete muset přehodnotit některé své názory či udělat životní rozhodnutí, nejen ve váš prospěch, ale i v prospěch celé rodiny. V kariéře máte silné období, takže jestli něco chcete budovat a něčeho dosáhnout, tak se do toho pusťte teď. Ve vztazích to bude chtít trochu trpělivosti, protože s partnerem nejste schopni se shodnout na několika zásadních věcech

VODNÁŘ

Pár věcí vás poslední týdny trápí, ale život vám naštěstí nabídne řešení. Je jen na vás, jakou cestu si zvolíte a jak se nakonec rozhodnete. S tím se také pojí možná změna životního stylu. Zařaďte více pohybové aktivity, více pestré stravy, méně alkoholu, více spánku a více odpočinku. Vaše tělo i mysl vám za to poděkují.

RYBY

Jste hluboce spojeni se svými emocemi a je možné, že budete citlivější než normálně. Prožijte všechny pocity a postupně je zpracujte. Nyní je ideální doba na meditaci a na rituály, zkrátka na větší propojení s duchovním světem, který vás na jednu stranu láká a na druhou trochu děsí. I vztahy jsou tento týden komplikovanější než normálně. Nemáte moc sociální náladu a chcete být spíše sami. Vysvětlete to svým blízkým, ať o vás nemají strach.

Zábava - další články

Doporučujeme