Srpnový horoskop: Raci si musí dát pozor na nespolehlivé lidi, Váhy najdou osudovou lásku. A co čeká vás?

24. července 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme tady začátek dalšího měsíce. Prázdniny se přehoupnou do své druhé poloviny a začne srpen. Co vám hvězdy předpovídají v oblasti lásky, vztahů, práce či zdraví? Podívejte se, co vás čeká.

BERAN

Na začátku měsíce pocítíte změnu, která se budete týkat velké novinky ve vašem životě. Může to být něco ohledně vašeho partnera či nějakého nového vztahu v pracovní rovině. Jediné, co potřebujete, je stabilita a klid. V práci budete jen zářit, protože se daří všechno, co má. Nezapomínejte ale ani na lásku a nezavírejte před ní oči. Zvláště pokud jste nezadaní.

BÝK

Jestliže máte teprve před dovolenou, užijte si ji, jak se patří. A to se týká i financí. Zkrátka utrácejte a užívejte si. O peníze nebudete mít nouzi celý měsíc, budete jich mít dostatek. Možná si dokonce koupíte věc, po které už dlouho toužíte a kterou jste si nechtěli dopřát, protože byla až moc drahá. Taková příležitost už se nemusí opakovat, tak do toho běžte.

BLÍŽENCI

Na začátku měsíce se stane pár nepříjemných situací a vy budete mít pocit, že všechno je špatně a v ničem se vám nedaří. To se ale brzy změní a vám dojde, že všechno souvisí se vším a že všechno má svůj důvod. Na konci měsíce vás čeká rodinná oslava. Užijte si ji, ale nepijte moc alkoholu. Ten by vám i vašemu okolí mohl všechno pokazit a to určitě nechcete.

RAK

Dejte si pozor na nečestného člověka, pro kterého budete vykonávat nějakou vedlejší práci. I když jste se na začátku nějak dohodli, teď se bude cukat a bude mít problém vám zaplatit. Nechte si všechno napsat na papír a podepsat, ať máte vše černé na bílém. Trvejte na svém a nenechte se zlomit. Celý měsíc se budete domáhat svého práva a řešit to, co vám patří. Nedejte se a buďte vytrvalí.

LEV

Odpočinek je velmi důležitý, to vy sami víte, ale i tak neumíte vypnout a na chvilku se zastavit. Prostě neumíte vypojit hlavu a nic nedělat. Možná by bylo dobré poradit se s odborníkem, jinak vám hrozí přepracování či syndrom vyhoření. Krom toho už dlouho máte problémy se spánkem; nemůžete usnout, budíte se a ráno zatípnete budík. Začněte s tím něco dělat, nebo to nedopadne dobře.

PANNA

Už dlouho máte nějaký sen a ten se vám konečně splní. Jestliže žárlíte na partnera, konečně přestanete mít důvod a začnete mu plně věřit. Nicméně náladu máte jak na houpačce. Jednou jste nahoře a máte chuť zpívat a tancovat a druhý den nechcete nikoho vidět a jen byste leželi v posteli, jedli čokoládu a brečeli. Důvod k radosti vám ale dá váš partner a také vidina dovolené, která vás čeká na konci měsíce.

VÁHY

Velké změny vás čekají v lásce. Zadané Váhy, kterým vztah už dlouho nefunguje, konečně najdou odvahu ho ukončit. A je možné, že v tom roli bude hrát někdo třetí. Nezadaní též potkají někoho, na kom jim bude velmi záležet. Ten dotyčný se ale bojí vyjádřit své city. Netlačte na něj, buďte trpěliví, ale pomozte mu. Nakonec mu dojde, jak moc jste pro něj důležití a projeví se. Na svého partnera se budete moci spolehnout.

ŠTÍR

Srpen vás přivítá povinnostmi. Budete muset jít vyřídit něco na úřad, což ale naštěstí rychle zmáknete, i když úředníci budou tak trochu proti vám. Své v tom budou hrát lži a manipulace. Osud vám může přihrát do života dva muže, kteří pro vás budou chtít to nejlepší. Záleží jen na tom, který je vašemu srdci bližší a který vám může lépe pomoci.

STŘELEC

Už od začátku měsíce bude váš partner hodně nedůvěřivý a bude mít pořád s něčím problém. Nejvíce s tím, že se neustále scházíte s kamarádkami, podnikáte s nimi nějaké akce a na něj kašlete. Bude žárlit, ale paradoxně to ve vás zažehne nový oheň a váš vztah se dostane do další dimenze. Možná se dokonce dohodnete i na nějakém posunu vztahu. Společné stěhování, zásnuby, plánování dítěte? Nechte se překvapit, co vás čeká.

KOZOROH

První dny věnujte odpočinku, protože vás čeká pár náročných akcí, po kterých moc spát nebudete, protože se protáhnou dlouho do noci. Dejte si pozor, abyste nezaspali důležitou schůzku, na kterou se už nějakou dobu chystáte a která by pro vás mohla být dost zásadní. Mohlo by to být nepříjemné a nést to s sebou následky.

VODNÁŘ

Máte před sebou nostalgické a trochu pesimistické období, kdy vás dojme skoro každá písnička či věc, kterou máte s něčím nebo někým spojenou. Na konci měsíce to vyvrcholí tím, že se vrátí někdo, koho jste měli opravdu rádi a kdo vás zklamal. To ve vás upevní rozhodnutí dát minulosti definitivně vale a dívat se už jen do budoucna.

RYBY

Srpen vám přinese vnitřní změnu, která bude souviset s cestou, jenž jste měli absolvovat na začátku měsíce. Nakonec se ale rozhodnete, že jí odložíte a raději budete doma odpočívat. I tak se ale rozhoupete k radikálnímu řešení, které vám pomůže splnit váš dlouhodobý sen. Na konci měsíce potkáte nového muže, se kterým zjistíte, že jste nezapomněli flirtovat a že na vás čeká osudová láska.

 

Zábava - další články

Doporučujeme