Naděje pro královské fanoušky. Princezna Kate by se měla vrátit ke svým povinnostem

18. srpna 2024·Celebrity·Redakce

William a Kate (Zdroj: Profimedia)

Od té doby, co Buckinghamský palác oznámil, že trpí princezna Kate rakovinou, jsou fanoušci královské rodiny jako na trní a drží jí palce. Kate se stáhla z ústraní a královské povinnosti odložila na neurčito. A nyní snad konečně přichází zase dobré zprávy.

Princezně se podle neoficiální zprávy daří lépe a lépe. A vypadá to, že by se brzy měla vracet ke královským povinnostem, které opustila. Není to totiž tak dávno, co společně s Williamem a dalšími celebritami děkovala britským olympionikům za reprezentaci ostrovů. Působila tam vesele, usměvavě a plna síly. To podtrhlo spekulace, že v boji s rakovinou se jí daří.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kate se od oznámení toho, že se léčí s rakovinou, objevila na veřejnosti dvakrát. Během červnové ceremonie Trooping the Colour a následně předávala trofej Carlosi Alcarazovi ve finále Wimbledonu. Ten den se potkala i s vítězkou ženské dvouhry Barborou Krejčíkovou.

Na Wimbledonu sice působila pohuble, ale vypadalo to, že energie má dost. Experti si myslí, že se brzy zase vrátí do práce. Je velmi dobré znamení, že jsme Kate v posledních týdnech viděli na veřejnosti už dvakrát, takže je to s ní zjevně mnohem lepší,“ citoval slova královského důvěrníka a novináře Phila Dampiera deník The Sun.

Podle něj to vypadá, že se princezna zotavuje a že by se nejpozději na podzim měla vrátit do práce. Můžeme očekávat, že začne postupně a pomalu dělat nějaké veřejné akce, ale jak jsem řekl dříve, bude to zcela záviset na doporučení lékařů…dodal.

Celebrity - další články

Doporučujeme