Pohádkové setkání! Tenistka Krejčíková se potkala s princeznou Kate i malou Charlotte

14. července 2024·Celebrity·Redakce

Barbora Krejčíková a princezna Kate (Zdroj: Profimedia)

Je dobře známo, že princezna Kate je velkou fanynkou tenisu. Ráda se na britský Wimbledon chodí dívat a následně předává trofeje nejen vítězům, ale i poraženým. U letošní ženské dvouhry chyběla a Barboře Krejčíkové tak nemohla její talíř předat. S novou vítězkou se ale potkala jen den po. A po dlouhé době se následně ukázala na veřejnosti na mužském finále.

Barbora Krejčíková zažívá víkend snů. Nejprve se stala vítězkou legendárního Wimbledonu, když ve třech setech porazila Italku Jasmine Paolini a navázala na loňský triumf Markéty Vondroušové. Té titul předávala tradičně princezna Kate, která se ale letos stáhla z veřejnosti kvůli léčbě rakoviny. Na finále ženské dvouhry tak manželka následníka trůnu bohužel nedorazila. Členové královské rodiny předávají ceny už od roku 1907, Krejčíkové titul předala Deborah Jevansová, předsedkyně All England Lawn Tennis Clubu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Barbora Krejčíková 🎾🇨🇿 (@bkrejcikova)

Kensingtonský palác v sobotu po ženském finále ale oznámil, že se princezna zúčastní finále mužské dvouhry a předá trofeje. To se nakonec opravdu stalo a usměvavá princezna za obrovského potlesku dorazila na souboj mezi Novakem Djokovičem a Carlosem Alcarazem.

Ještě předtím se ale potkala i se samotnou Krejíčkovou. Ta jí přinesla ukázat trofej a raketu, z čehož byla nadšená hlavně princezna Charlotte, která mamince dělala doprovod. “Bylo mi ctí, Vaše královská Výsosti,” napsala Krejíčková k sérii fotek. Na Charlotte je vidět, že jí raketa zaujala a je tak možné, že se bude ubírat tenisovou cestou. Vzhledem k tomu, že Kate je velkou fanynkou tenisu, je zřejmé, že by jí v tom nebránila.

Princezna se na veřejnosti ukázala teprve podruhé od doby, kdy jí diagnostikovali rakovinu. Poprvé to bylo během oslavy krále Karla III., který se rovněž se závažnou nemocí léčí. Je jasné, že pro českou tenisku to byla obrovská pocta.

Celebrity - další články

Doporučujeme