Michaela Ochotská odhalila nového partnera: Zářili spolu na karlovarském festivalu

4. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Michaela Ochotská (Zdroj: Profimedia)

Moderátorka Michaela Ochotská nedávno překvapila fanoušky novinkou, že je šťastně zadaná a dokonce poprvé odhalila svého nového partnera. Nyní se navíc společně ukázali na karlovarském filmovém festivalu, kde spolu zamilovaně pózovali pro fotografy.

Když koncem června Ochotská sdílela na sociálních sítích, že je v novém vztahu, fanoušky tím překvapila. „Jsme spolu už dost dlouho na to, abychom věděli, že to oba myslíme vážně. Není důvod to tajit,“ uvedla v talkshow Superchat, kde vysvětlila, proč se rozhodla svůj vztah zveřejnit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝕄𝕀ℂℍ𝔸𝔼𝕃𝔸 𝕆ℂℍ𝕆𝕋𝕊𝕂𝔸 (@michaelaochotska)


Od té doby se už bývalá moderátorka televize Nova s novou láskou ukázala na veřejnosti, například na filmovém festivalu v Karlových Varech. Dvojice měla sladěné outfity – Míša oblékla stříbrné šaty s odhalenými rameny, poseté třpytivými flitry, zatímco její přítel si vybral letní oblek v světle šedé barvě a bílou košili.

I když Ochotská identitu nového partnera zatím tají, jejich zamilovanost utajit nelze. Míša vedle přítele zářila štěstím. Cesta za láskou však nebyla pro moderátorku jednoduchá. Vztah s fotbalistou Tomášem Ujfalušim skončil bolestně a stejný osud potkal i manželství s tenistou Lukášem Rosolem, se kterým má syna Andrease.

Celebrity - další články

Doporučujeme