Nečekané shledání: Brožová a Toman po dvou dekádách na jedné fotce

4. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Kateřina Brožová (Foto zdroj: Profimedia)

V roce 2004 proběhla v tisku zpráva o rozvodu Kateřiny Brožové se Zdeňkem Tomanem. Bylo to také naposledy, co se dvojice spolu vyfotila. Po dvaceti letech to již není pravda, protože herečka na svůj instagram nahrála společnou fotku i s jejich dcerou.

Právě dcera Kateřina zajistila výjimku a vznikla díky tomu rodinná momentka. „Kačenka je bakalářka. Naše holčička měla dnes promoci,“ napsala k fotce hvězda Ordinace v růžové zahradě. I když manželství Brožové nevyšlo, vzešla z něj dcera, na kterou je bývalý pár náramně pyšný.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Fanoušci na instagramu začali herečce gratulovat, ale také se objevila celá řada komentářů, které odkazovaly na problematické vztahy Agáty Hanychové. „Agáta by se od vás měla přiučit,“ napsala jedna z uživatelek. Další se vyjádřila dokonce ostřeji: „Takhle má vypadat zdravý vztah mezi ex. To co předvádí ti šašci od Hanychové? Hrůza to je! Nakonec to odnesou jejich děti,“ opřela se do situace influencerky fanynka Brožové.

Kromě Ordinace v růžové zahradě se Kateřina Brožová objeví v komedii Jana Hřebejky názvu Výjimečný stav. Ve filmu si zahrála po boku Ondřeje Vetchého, Tatiany Dykové, Bořka Slezáčka, Jany Plodkové a dalších. Příběh snímku vypráví o rozhlasovém zpravodaji, který přilétá na otočku z Blízkého východu do Prahy. Má totiž podezření, že ho jeho přítelkyně Marta podvádí s mladým kolegou z redakce. Po příchodu do bytu ovšem zjistí, že v Kamburu vypukla revoluce. Lety zpět jsou zrušeny a Karel začne vydávat mystifikační reportáže, kdy vřavu arabské revoluce simuluje pomocí kuchyňských spotřebičů.

Celebrity - další články

Doporučujeme