Konec hudební kariéry i společného života! Eva a Vašek se rozvedli

25. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Eva a Vašek (Zdroj: Profimedia)

Nedávno jsme vás informovali o tom, že legendární duo Eva a Vašek končí společnou hudební kariéru. A není to jediné, s čím se rozhodl pár skoncovat. Eva a Vašek se totiž po více než třiceti letech rozvádí. V rozhovoru pro Nedělnímu Aha! to řekl právě Vašek.

Loni v prosinci oslavil Vašek Ševčík 70. narozeniny a všechno vypadalo zalité sluncem. Vašek byl ženatý, s manželkou Evou měli dům na Floridě a on sám měl plno plánu. Dnes je ale všechno jinak; 30. července se v Blansku tahle legendární dvojice rozvedla. Tuto informaci řekl Ševčík pouze v rozhovoru pro Nedělní Aha!, jen pár dní předtím Eva oznámila, že bude zpívat s bratrem Hynkem.

V rozhovoru známý muzikant popsal, co se vlastně stalo. „Loni dvacátého devátého září si Eva sbalila věci, zrušila mi letenku a oznámila, že chce být v Americe sama. Zkrátka odletěla beze mě,” řekl Vašek. „Sdělil jsem jí, ať si uvědomí, že je moje manželka a rodina není holubník. Že pokud chce slušný člověk odejít z rodiny, podá si žádost o rozvod. Ještě jsem v tom rozčilení dodal, že je tu i druhá možnost, někoho si najmout a nechat mě zastřelit. Z toho její kamarádi udělali, že jsem po mrtvici agresivní.“ Eva si podle něj vzala čas na rozmyšlenou, definitivní rozhodnutí přišlo okolo Vánoc.

Manželé mají společný dům na Floridě, ale Vašek se do USA už vrátit nechce. „Do Ameriky se už nikdy nepodívám. Ani nechci. Tam vlastně skončilo mé manželství,” přiznal s tím, že po 35 letech manželství ze začátku nemohl rozchodit, že je mezi ním a Evou konec. Teď už se netrápí a je rád, že to má za sebou. „To, že se mi jako manželovi a otcovi rozpadla rodina, beru jako osobní prohru. Momentálně řeším, jak se svým životem naložím dál. A jedno vím zcela určitě. Rozhodně nechci zůstat sám.

Eva a Vašek mají dceru Evu, která žije v USA, kde má i přítele. „Jsme spolu v kontaktu, ale není to ono. Cítím tam určité odcizení. Když se narodila, bylo mi padesát. Vždycky jsem se těšil, že společně oslavíme její dvacáté narozeniny. Nemohl jsem. To mi bohužel nebylo díky rozchodu umožněno,” smutnil muzikant, který se chce dál věnovat hudbě a zvukovým technologiím.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme