V nejlepším se má přestat! Duo Eva a Vašek je minulostí, zpěvačka už má náhradu

14. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Eva a Vašek (Zdroj: Profimedia)

Pár tvořili na jevišti i v soukromí. Eva a Vašek Ševčíkovi spolu koncertovali přes 30 let, společnou hudební cestu se však před časem rozhodli ukončit.

V tom, že manželé už nebudou vystupovat jako dvojice, hrál zásadní roli Vaškův věk. „Na sólovou dráhu jsem Evu začal připravovat, když dosáhla svých pětačtyřiceti let. Důvod byl prostý, jsem o sedmnáct let starší, za pár týdnů mi bude sedmdesát,“ řekl v dubnu pro server Prima Ženy. Hudebník zkrátka myslel na zadní vrátka a chtěl si pojistit, že bude moci jeho žena pokračovat, kdyby se s ním cokoliv stalo. „To by se Eva na pódiích musela představovat jako Eva bez Vaška? Proto nastoupila na sólovou dráhu,dodal. Šlo tedy o dlouho připravovanou věc.

Kromě toho, že už spolu manželé nesdílejí jedno pódium, spolu nebyli ani na Vánoce. Eva totiž zrovna vystupovala v Americe jako Eva Adams. Vašek si užíval vánoční čas u nás v Čechách. Žádný rozvod se ale nekoná. „Vzhledem k tomu, že jsem byl v minulosti voják z povolání, tak jsem tyto svátky často musel trávit u vojáků základní služby v kasárnách. Rodinu jsem naučil, že si Vánoce můžeme udělat kdykoliv a nemusíme se řídit kalendářem,“ řekl pro CNN Prima NEWS.

Nyní Eva vystupuje po boku svého bratra Hynka Dvořáčka. Vašek se kromě své firmy i nadále věnuje hudbě, dělá však na jiných projektech než jeho žena. Co se týče zdraví, tak se musí šetřit. Po jednom z koncertů na začátku minulého roku totiž skončil kvůli mrtvici v nemocnici, kde strávil tři měsíce na lůžku.

Celebrity - další články

Doporučujeme