Eva Holubová musí na operaci. Objevili jí nebezpečné aneurysma

4. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Eva Holubová (Zdroj: Profimedia)

Herečka Eva Holubová se potýká se zdravotními problémy. Lékaři jí diagnostikovali aneuryzma, výduť na aortě, která vyžaduje chirurgický zákrok. Operace je naplánována na nejbližší dny v pražské Nemocnici Na Homolce.

Holubová se se svým zdravotním stavem svěřila fanouškům na sociálních sítích, kde pravidelně sdílí střípky ze svého života, včetně pobytu na milované Sicílii, kam jezdí každoročně.

Letos však byla její dovolená spíše o odpočinku než o cestování a zážitcích, protože se potřebovala zrekreovat a nabrat síly před náročným lékařským zákrokem. „Tentokrát jsme mnoho necestovali, ani v moři jsem se nekoupala často, neboť byly obrovské vlny. Mým úkolem bylo zrekreovat se před zákrokem, nabrat sílu před náročnou sezonou,“ sdílela s fanoušky na svém instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Holubova (@evaholubovaofficial)

Zdravotní problémy však nejsou v životě Evy Holubové ničím novým. V minulosti prodělala septický šok, který jen stěží přežila, a kromě toho se potýká s astmatem a vysokým krevním tlakem.

I přes své zdravotní potíže zůstává Holubová aktivní a plná optimismu. „Psychické rozpoložení je veledůležité při jakékoliv nemoci, napsala herečka na svém instagramu.“ Nedávno se zúčastnila vernisáže obrazů v Nemocnici Na Homolce, kde obdivovala výtvarná díla, která zdobí stěny kardiologického oddělení doktora Petra Neužila. Ten má v péči řadu českých celebrit včetně Jiřiny Bohdalové, o níž se staral během hospitalizace v nemocnici kvůli otravě z jídla.

Celebrity - další články

Doporučujeme