Eva Burešová se rozhodla zatočit se šikanou. Podala trestní oznámení

3. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Eva Burešová. (Foto: Profimedia)

Eva Burešová se opakovaně stala terčem šikany, zejména na sociálních sítích, kde čelí útokům na svou osobu i kariéru. Rozhodla se proto proti tomu aktivně bojovat. Podala dokonce i trestní oznámení.

V rozhovoru pro Super.cz přiznala, že nenávistné komentáře stále přetrvávají. „Šikana na sítích je stále. Lidé mají víc možností a víc jsou vidět negativní věci,“ řekla zpěvačka. V jejím případě však nešlo jen o obecné narážky, ale o konkrétní osobní útoky. Jedna osoba dokonce použila hrubé výrazy ohledně její práce, což vedlo Burešovou k tomu, aby podala trestní oznámení. „Je jedno, jestli jsem zpěvačka, učitelka nebo vrátná. Nikdo nemá právo vás špinit a pomlouvat,“ uvedla rozhodně.

Případ byl úspěšně uzavřen a pachatel se dočkal trestu, i když Burešová neprozradila, jakého konkrétně. Tento krok pro ni představoval nejen úlevu, ale i důležitý signál pro ostatní, že má smysl se bránit.

Vedle toho, že Eva Burešová čelí šikaně na sítích, se snaží využít své platformy k tomu, aby pomáhala druhým. Například se zúčastnila semináře pro děti na psychiatrické klinice v Motole, kde hovořila o důležitosti pomoci lidem, kteří to potřebují.

Burešová se po osmi letech vrátila jako porotkyně do show Česko Slovensko má talent, kde dříve soutěžila jako zpěvačka. Věnuje se také natáčení zábavného pro TV Nova a účinkuje v muzikálu Bodyguard v Hudebním divadle Karlín, kde ztvárňuje hlavní postavu po boku Hynka Čermáka.

Celebrity - další články

Doporučujeme