Tečka za manželstvím Pavly Tomicové. Herečka se musí odstěhovat z bytu

3. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Pavla Tomicová (Zdroj: Profimedia)

Herečka Pavla Tomicová prošla v posledních letech jedním z nejtěžších období svého života. Po více než devatenácti letech manželství se rozvedla se svým bývalým manželem, hercem Ondřejem Malým. Oficiální tečku za jejich svazkem udělal teprve nedávno Okresní soud v Hradci Králové, který potvrdil rozvod. Došlo už i na majetkové vyrovnání.

Exmanželé si rozdělili společný byt v Hradci Králové rovným dílem, přičemž ani jeden z nich v něm nezůstane bydlet. Pavla Tomicová si bude muset najít nové bydlení, zatímco Ondřej Malý se usadí v pronajatém bytě v Praze. Co se týče vybavení domácnosti, herečka si ponechá většinu nábytku, zatímco sportovní vybavení připadne jejímu bývalému manželovi.

Vychází to ze zjištění redakce Extra.cz, která informace našla v Dohodě o vypořádání společného jmění manželů, která je uložena v katastru nemovitostí. Dohoda mezi exmanžely zahrnuje také důležité finanční ujednání. Oba se shodli, že nebudou mít žádné vzájemné finanční závazky, a každý si ponechá své úspory.

Tomicová a Malý se potkali v Klicperově divadle. Pojil je podobný pohled na na život i stejný humor. Jejich manželství ale ztroskotalo v roce 2021. Malý se zakoukal do mladší herečky Kristýny Kociánové, s níž má syna Jakuba. Tomicová tuto životní změnu nesnášela dobře, výrazně zhubla a na nějakou dobu dokonce přerušila kariéru. Nyní se však zdá, že toto náročné období už má za sebou.

Celebrity - další články

Doporučujeme