Lidé negativně komentují výstup Yvetty Blanarovičové na Zemanově večírku

1. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Zdroj: Profimedia

Zpěvačka Yvetta Blanarovičová vystoupila na večírku uspořádaném v Hluboké nad Vltavou k příležitosti 80. narozenin bývalého prezidenta Miloše Zemana. Zazpívala nejen pro něj, ale i pro Andreje Babiše, Jaroslava Faltýnka, Václava Klause nebo Roberta Fica. A některým lidem to není po chuti.

Server Expres zveřejnil video, na němž je zachycena zpěvačka v těsných bílých šatech, jak zpívá, zatímco Zemanovi hosté popíjejí u stolu pivo.

Jednašedesátiletá zpěvačka se ale se svým vystoupením na večírku nepochlubila na svém instagramu, což v některých lidech vyvolalo pocit, že se za něj stydí. Vybrali si proto k vyjádření své nespokojenosti záznam ze závěru Galakoncertu Talent La Sophia, na němž Blanarovičová vystupuje s finalisty. „Jaké to bylo na tom kolaborantském bále na Hluboké? Budou fotky?“zeptal se jeden z uživatelů sociální sítě Instagram. Že také nepostujete fotky a videa z oslavy Miloše Zemana!“napsala rozzuřeně další.

Kromě představitelky čerta z pohádky Princezna ze mlejna režiséra Zdeňka Trošky Zemanovi zazpíval i jeho přítel Michal David. I toho pohostil řízky, gulášem nebo jitrnicemi. „Všechny vás nikoliv obejdu, ale objedu na svém pohodlném vozíku, abych vám všem potřásl rukou, poděkoval za vaši účast a popřál všechno nejlepší,“ řekl dle Blesku směrem ke svým hostům oslavenec. Dle informací deníku se party protáhla do ranních hodin a nejčastějším dárkem pro člověka trpícího diabetem byla údajně lahev alkoholu.

Celebrity - další články

Doporučujeme