Bohdalová zpátky doma po vážné otravě jídlem. Lékaři jí nařídili klidový režim

1. října 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jiřina Bohdalová (Zdroj: Profimedia)

Jiřina Bohdalová neměla zrovna nejpříjemnější týden. Po otravě jídlem skončila v nemocnici a celý národ doufal, že se herečka uzdraví. Naštěstí vše dopadlo dobře a Bohdalová byla propuštěna z nemocnice domů, kde se nyní zotavuje.

Jiřina Bohdalová skončila v nemocnici kvůli těžké otravě jídlem, která způsobila vážné zdravotní komplikace, včetně vysokých horeček. Její stav byl zpočátku velmi vážný, ale po intenzivní léčbě a antibiotikách se její zdravotní stav zlepšil natolik, že lékaři povolili její propuštění dříve, než se původně plánovalo​.

Bohdalová, která má za sebou desítky let na české filmové a televizní scéně, byla přijata do nemocnice minulý týden poté, co se jí při pobytu na chalupě v Českém ráji udělalo špatně. Podle lékařů šlo o reakci na špatně tepelně upravené maso. Přes vážnost jejího stavu si herečka po celou dobu zachovávala svůj pověstný optimismus a humor​.

„Jiřinku jsme propustili do domácího pobytu,“ potvrdil Blesku ošetřující lékař prof. Petr Neužil a dodal, že je Bohdalová v dobré kondici i náladě. „Bude k nám docházet na ambulantní ošetření,“ uzavřel lékař téma. Herečka musí nadále dodržovat klidový režim a vyhýbat se náročným aktivitám.

Celebrity - další články

Doporučujeme