Jiřina Bohdalová z nemocnice: Já jsem kočka, která se ze všeho vylíže

27. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jiřina Bohdalová (Zdroj: Profimedia)

Jiřina Bohdalová, která byla v posledních dnech hospitalizována v pražské Nemocnici Na Homolce kvůli otravě jídlem, se začíná zotavovat. Poté, co herečka snědla kontaminované maso, trpěla vážnými zdravotními komplikacemi včetně vysokých horeček, které dosáhly až 40 stupňů.

Lékaři následně diagnostikovali infekci způsobenou bakterií Yersinia enterocolitica. Po přijetí na jednotku intenzivní péče jí byla nasazena antibiotika, která nyní zabírají​. Ještě minulý týden byla herečka ve skvělé kondici a účastnila se několika akcí, včetně narozenin producenta Františka Janečka.

Po hospitalizaci se o Bohdalovou bál celý národ, ale vše se k lepšímu obrátilo. „Cítím se lépe, ale nespěchejte na mě. Jsem poslušná pacientka a chci, abych byla brzy doma,“ řekla pro Blesk.cz. Webu TN.cz herečka řekla další pozitivní slova ohledně svého stavu: „Už se to vrací k dobrému. Já jsem kočka, která se ze všeho vylíže,“ potěšila své fanoušky Bohdalová. Přiznala však, že v nemocnici zůstane minimálně přes víkend, než lékaři rozhodnou o jejím propuštění​.

Herečka dostala mnoho podpory nejen od fanoušků, ale i od blízkých přátel. Bývalý prezident Miloš Zeman jí prostřednictvím sociálních sítí poslal povzbudivý vzkaz, ve kterém jí popřál rychlé uzdravení a vyjádřil naději, že se brzy opět uvidí​. I když má Bohdalová za sebou velmi náročné dny, podle lékařů se její zdravotní stav stabilizuje. Fanoušci herečku povzbuzují, přičemž mnozí připomínají její odolnost a vtipně ji nazývají „nesmrtelnou tetou“, což odkazuje na jednu z jejích slavných rolí​.

Celebrity - další články

Doporučujeme