Po porodu konečně doma! Berenika Kohoutová se pochlubila Lojzičkou

26. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Berenika Kohoutová (Foto: Archiv Berenika Kohoutová)

Nedávno jsme vás informovali o tom, že herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová se stala dvojnásobnou maminkou. Po příchodu své druhé dcery, kterou pojmenovala Aloisie, se vrátila domů z porodnice.

Kohoutová radostně oznámila tuto novinku na sociálních sítích s emotivním vzkazem: „Lojzičko, vylítla jsi ze mě jako raketa, tak ať Ti ta vesmírná dráha vydrží co nejdýl,“ čímž naznačila rychlý a bezproblémový porod​. Aloisie je mladší sestrou čtyřleté Loly, kterou Kohoutová porodila v roce 2020. Návrat domů pro Bereniku znamenal šťastné shledání s rodinou, což dokumentovala fotkou své dcerky v zelené autosedačce, kterou sdílela se svými fanoušky.

Berenika, která si své soukromí pečlivě střeží, dokázala i tentokrát udržet těhotenství relativně v tajnosti, což překvapilo mnoho fanoušků. Ti spekulovali již v srpnu, že porodila, když se jí na veřejnosti nerýsovalo bříško tak jako dříve​.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Berenika Kohoutová (@berenika_off)

Nyní, po narození Aloisie, se Kohoutová těší na nový život s dvěma dcerkami a plánuje se věnovat rodině. Fanoušci a kolegové ji zasypávají gratulacemi a přejí celé rodině hodně štěstí a zdraví.

Celebrity - další články

Doporučujeme