Catherine Zeta-Jones překvapila Michaela Douglase neobvyklým narozeninovým dárkem

26. září 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones (Zdroj: Profimedia)

Hollywoodský pár Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas slaví společné narozeniny ve stejný den už 25 let. Tentokrát herečka překonala všechny předchozí dárky a vsadila na odvážnou fotografii, kterou sdílela na svém instagramu.

Catherine Zeta-Jones (55) a Michael Douglas (80) jsou jedním z nejstálejších párů Hollywoodu a jejich společné narozeniny se staly každoroční tradicí. Letos však Catherine přiznala, že je pro ni těžké něco vymýšlet, a rozhodla se pro netradiční řešení. Na svém instagramu zveřejnila černobílou fotografii, na které pózuje ve své „narozeninové róbě“ – tedy zcela nahá, pouze v černých podpatcích.

Tento vtipný, přitom odvážný dárek označila jako „možnost číslo dvě“, zatímco první variantou byly golfové míčky. „Po 25 letech společných narozenin s manželem už mi docházejí nápady na dárky“vtipkovala herečka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Fanoušci herečku ihned zaplavili nadšenými reakcemi. Chválili nejen její odvahu, ale také úžasnou postavu. Jeden z komentářů zněl: „Pokud budu v jejím věku vypadat takhle, taky budu zveřejňovat všechny své fotky. A nebude mě zajímat, co si kdo myslí.“ Další dodal: „Když Catherine vypadá takhle teď, každý den je pro Michaela narozeninový!“Fotografie tak sledující nejenže pobavila, ale ukázala, že Catherine má stále smysl pro humor a nadhled.

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas se poznali v roce 1998 na filmovém festivalu ve francouzském Deauville, kde je představil společný přítel Danny DeVito. Douglas byl tmavovlasou herečkou okamžitě okouzlen a údajně při první příležitosti řekl, že by s ní chtěl mít děti. Přestože na něj zpočátku nereagovala, jejich vztah se brzy rozvinul a v roce 2000 se vzali. Zeta-Jones v rozhovorech často zdůrazňuje, že tajemstvím jejich manželství je smysl pro humor, vzájemná láska a respekt. Přestože oba mají náročnou práci, vždy si najdou čas jeden na druhého.

Celebrity - další články

Doporučujeme