Exmanžel Šeredové Buffon znovu ženatý: Slzy štěstí a romantický obřad v Toskánsku

30. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Gigi Buffon, Ilarie D’Amico (Zdroj: Profimedia)

Legendární italský brankář Gianluigi Buffon se 28. září 2024 znovu oženil. Po deseti letech vztahu si vzal svou partnerku, televizní moderátorku Ilarii D'Amico. Svatba proběhla v luxusním resortu Villa Oliva v severozápadní části Toskánska. Obřad přilákal více než 200 hostů, mezi nimiž nechyběly hvězdy jako Monica Bellucci a Tim Burton. Buffon, který byl dříve ženatý s českou modelkou Alenou Šeredovou, se tak opět postavil před oltář.

Buffon a D’Amico si během obřadu vyměnili sliby, přičemž brankář dojatě přiznal, že díky Ilarii našel pravou lásku. Nevěsta byla doprovázena svým synem z předchozího vztahu a oba byli obklopeni čtyřmi dětmi, včetně synů Buffona z jeho manželství s Alenou Šeredovou. Oslava pak pokračovala večerní párty, která se protáhla až do nočních hodin, kdy si novomanželé zatančili na ikonickou píseň I Will Always Love You od Whitney Houston.

Druhý den svatební veselí pokračovalo brunchovým setkáním ve Forte dei Marmi, kde Buffon vlastní restauraci. Hosté tak mohli vstřebávat zážitky z velkolepé svatby a užít si pohled na toskánské pobřeží. Celá událost byla pečlivě naplánována a nechyběla romantika ani italský šarm, což jen podtrhlo význam tohoto důležitého dne pro Buffona i D’Amico​.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon)

Velkolepá svatba završuje dlouhou cestu zamilované dvojice, která spolu začala vztah již v době, kdy byl Buffon ženatý s Alenou Šeredovou. Jednalo se o velký skandál. Jejich vztah byl po mnoho let sledován bulvárem. Neustále se psalo, že D’Amico je pouhá milenka, ale pár všem ukázal, že se jedná o pravou lásku.

Celebrity - další články

Doporučujeme