Felix Slováček smutně o manželce Dádě: Boj s alkoholem pokračuje

30. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Felix Slováček, Dagmar Patrasová (Foto: Profimedia)

Felix Slováček se svěřil s dalším smutným momentem ve svém vztahu s manželkou Dádou Patrasovou, která nadále bojuje se závislostí na alkoholu. Po návratu z koncertního turné v Ázerbájdžánu našel doma Dádu v nedobrém stavu.

„Stavil jsem se doma jenom pro saxofon a chtěl jsem vzít Dádu. Byla ale D dur, a tak jsem tu sám,“ komentoval situaci Slováček pro Blesk.cz, čímž naznačil, že její problémy stále přetrvávají. Přestože už dříve apeloval na potřebu léčby, Dáda ji zatím odmítá. Felix i nadále čelí těžkostem s jejím stavem, zatímco pokračuje ve své hudební kariéře.

Boj Patrasové s alkoholem není novinkou, již delší dobu se objevují spekulace o jejím zdraví a psychické pohodě. Slováček ji v minulosti opakovaně podporoval, avšak závislost se pro ni stala velkou překážkou, kterou dosud nezdolala. Navzdory tomu Felix stále zůstává po jejím boku, přestože vztah zažil mnoho obtíží.

Zatímco Dáda zůstává mimo veřejné dění kvůli svému stavu, Felix se nadále aktivně věnuje hudbě. Vystoupil například na křtu knihy o Karlu Gottovi, kde zahrál Kdepak ty ptáčku hnízdo mášKrev toulavou. „Když slyším Kájovu krev z Humberta, vždycky slzím,“ okomentovala vystoupení Marta Kubišová, která na akci přišla po boku kardiologa Petra Neužila. Právě on má ve své péči herečku Jiřinu Bohdalovou. „Jiřka se jeví v pořádku, teď trošku dohlédnu na naši Martičku,“ zavtipkoval Neužil.

Celebrity - další články

Doporučujeme