Svatba bude! Alice Bendová se po třech letech od zásnub konečně vdá

30. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Alice Bendová (Foto: Profimedia)

Alice Bendová se v říjnu 2024 konečně vdá. Po dlouhých třech a půl letech od zásnub s partnerem Michalem Topolem se rozhodli svůj vztah zpečetit. I když herečka zůstávala dlouho tajemná ohledně detailů, nyní prozradila, že svatba proběhne na exotickém místě mimo Českou republiku.

„Vím, že je to už trapné, ale svatba opravdu bude a už brzy,“ řekla Blesku Bendová s tím, že původně plánovala svatbu spojit se svými padesátými narozeninami, ale termín nakonec posunula. Zásnuby proběhly v lednu 2021, kdy ji Michal požádal o ruku. Od té doby se svatba několikrát odkládala, což herečka komentovala s humorem. Přiznala, že ji přátelé i fanoušci dlouho tlačili, aby prozradila, kdy veselka proběhne. Konečně však přišel čas a pár si užívá finální přípravy.

Bendová a Topol se rozhodli pro svatbu na pláži, protože si přejí intimní a klidný obřad, který si mohou užít především sami dva a jejich nejbližší rodina a přátelé. „Chceme to udělat na Kanárech, kde máme druhý domov, do konce roku,“ dodala sympatická brunetka. Pro herečku je to druhé manželství, dříve byla vdaná za hokejistu Václava Bendu, se kterým má dvě děti​.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alice Bendova (@alice_bendova_official)

I přes pracovní vytížení Bendová prozradila, že se těší na svatební den a že neplánuje žádnou velkolepou událost. „Nabrala jsem si toho strašně moc, ale tak to prostě je. Mám jen práci a rodinu. Po dlouhé době jsme vyrazila do společnosti, a to jen proto, že jsem na téhle klinice nedávno podstoupila zákrok, kdy mi odsáli bůčky na bocích, a na příští rok mám v plánu úpravu horních víček,“ prozradila herečka pro Blesk.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme