Katka Říhová přivedla na svět dceru. Dala jí jméno Lia

2. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Zdroj: Instagram Katky Říhové

Zprávařka Evropy 2 Katka Říhová přivedla na svět druhou dceru. S manželem Michalem se těší z holčičky, která dostala netradiční jméno Lia.

Katka Říhová se nedávno vdala za muže, s nímž stanula podruhé u oltáře. S Michalem Říhou chodila už od střední školy, jejich vztah se ale v roce 2014 rozpadl. Lásce dali ale později druhou šanci. Své „ano“ si řekli cíleně ještě před Katčiným porodem. „Pátek třináctého pro nás bude už navždy šťastným dnem. Zvládli jsme to doslova za 5 minut 12!“ napsala Říhová v září na svůj instagram.

Porod už má ale za sebou a těší se z další holčičky. K Sofince, která přišla na svět v březnu 2021, tak přibyla sestřička s netradičním jménem Lia.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Katka Říhová (@katkarihova)

Narození dcery se řešilo i v Ranní show Evropy 2. „Je mi perfektně, hrozně se těšíme. Dneska je den D, takže panuje euforie,řekla svým kolegům Leošovi Marešovi a Patrikovi Hezuckému do telefonu.

Co se týče jména, tak zprávařka dala už pár týdnů před porodem posluchačům rádia na výběr z několika možností. Mohli tipovat, zda se dcera bude jmenovat Lia, Tia, Via nebo Nia. Teď už je jasné, že první jméno z výčtu vyhrálo.

Celebrity - další články

Doporučujeme