Šťastný pátek třináctého: Zprávařka Evropy 2 se vdala podruhé za stejného muže

14. září 2024·Celebrity·Redakce

Katka a Michael Říhovi (Zdroj: Instagram Katky Říhové)

Pátek třináctého se stal pro Katku Říhovou, zprávařku Evropy 2, šťastným dnem. S Michaelem Říhou stanula podruhé u oltáře, kde si řekli své „ano“. Moderátorka svatbu stihla ještě před porodem. S manželem se totiž těší na příchod další holčičky.

„Pátek třináctého pro nás bude už navždy šťastným dnem. Zvládli jsme to doslova za 5 minut 12!“ oznámila Katka. Veselky se zúčastnila i jejich dcera Sofie, která nesla snubní prstýnky. Její sestřička by měla přijít na svět za několik týdnů.

Svatba páru byla jedinečná nejen pro svou symboliku, ale i pro vtipné momenty. „Pan Michael Říha a paní Kateřina Říhová se rozhodli, že budou užívat společné příjmení Říha, Říhová, poukázala na legrační chvilku obřadu usměvavá blondýnka. Rovněž s nadsázkou poznamenala: „Mám velmi, velmi specifický vkus na muže, jak můžete vidět na poslední fotce (rok 2014), můj druhý manžel jako by z oka vypadl tomu prvnímu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Katka Říhová (@katkarihova)

Dlouholeté tváři Evropy 2 pogratulovala herečka Patricie Pagáčová, ale i kolegové z rádia Leoš Mareš, Ivana Fancy či Zorka Hejdová. Ta je právě pracovně na Kanárských ostrovech, kde moderuje reality show Love Island. Buďte šťastní navěky! A až se budete brát potřetí, slibuju, že už tam budu,napsala.

Katka a Michael spolu chodili už od střední školy. Vzali se v roce 2014, ale vztah se později rozpadl. Cesty obou partnerů se ale opět spojily, v roce 2020 se začali znovu vídat. V březnu 2021 se jim narodila Sofie a nyní už se všichni těší na příchod dalšího člena rodiny.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme