Zdrcená Selena Gomez: Kvůli zdravotním problémům nemůže otěhotnět

13. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Selena Gomez (Foto: Profimedia)

Selena Gomez v nedávném rozhovoru pro Vanity Fair odhalila jednu z nejtěžších kapitol svého života. Kvůli svým zdravotním problémům nebude schopná nosit vlastní děti. Tato zpráva pro ni byla zničující a zpěvačka přiznala, že kvůli tomu dlouho truchlila. Selenu trápí lupus, chronické onemocnění imunitního systému.  Navíc jí byla také diagnostikována bipolární porucha. Obojí vážně ovlivňuje její zdravotní stav a schopnost bezpečně projít těhotenstvím.

Selena otevřeně prohlásila, že i když cesta k mateřství nebude taková, jak si ji vždy představovala, je vděčná za možnosti, které moderní medicína nabízí, jako je například adopce nebo náhradní mateřství. “Vždy jsem věřila, že se stanu mámou, a tohle je pro mě cesta, jak to udělat,” sdělila. Inspiraci čerpá také z příběhu své matky, která byla adoptovaná, a zdůrazňuje, že rodina pro ni zůstává tím nejdůležitějším.

Herečka a zpěvačka se také podělila o to, jak se s touto novou realitou smířila a jak se těší na svou cestu k mateřství, byť bude jiná, než si původně představovala. Pro své fanoušky vyslala pozitivní poselství, že “rodina přijde ve všech možných podobách” a že ať už bude její dítě biologické či adoptované, bude to stále její dítě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Selena Gomez (@selenagomez)

Navzdory těmto osobním překážkám se Selena soustředí na své profesní i osobní projekty, včetně její společnosti Rare Beauty a svého hereckého působení v seriálu Only Murders in the Building, který nedávno představil svou čtvrtou řadu.

Celebrity - další články

Doporučujeme