Drogy jí zničily nos, ale nevzdává se: Herečka Danniella Westbrook po plastice plánuje návrat

13. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Danniella Westbrook. (Foto: Profimedia)

Britská herečka Danniella Westbrook, známá především svou rolí v seriálu EastEnders, se v Londýně objevila s viditelnou náplastí na nose po další plastické operaci. Herečka dlouhodobě bojuje s následky užívání drog, které jí vážně poškodily nosní přepážku, a plastická chirurgie byla jednou z mála možností, jak tento problém napravit. Westbrook v minulosti přiznala, že užívání kokainu jí zničilo nejen zdraví, ale i její kariéru a osobní život.

Danniella byla v roce 2000 nahrazena v EastEnders jinou herečkou, což pro ni bylo velkým zklamáním a způsobilo jí další psychické problémy. Její kariéra od té doby zaznamenala několik zvratů, a boj s drogami ovlivnil nejen její osobní, ale i profesní život. Nicméně se Danniella nevzdává a několikrát se pokusila o návrat na scénu, i když se jí doposud nepodařilo získat větší herecké role.

Poslední operace nosu je pro ni další kapitolou v její dlouhé snaze o obnovu. Danniella se po zákroku vyjádřila, že se cítí pozitivně a že se brzy plánuje vrátit k práci. Zároveň připustila, že po všech těžkostech, kterými prošla, cítí novou naději a motivaci. Mnoho fanoušků spekuluje, že se herečka chystá na velký návrat do showbyznysu.

Danniella Westbrook. (Foto: Profimedia)

Zvěsti o jejím plánovaném návratu jsou však zatím nepotvrzené. Danniella již několikrát naznačila, že touží po restartu kariéry a že by ráda znovu zářila na televizních obrazovkách. Zdá se, že její příběh ještě není u konce a že se herečka připravuje na další životní kapitolu, tentokrát možná ve zdravějším a pozitivnějším duchu.

Celebrity - další články

Doporučujeme