Rocky Balboa je zpět! Sylvester Stallone píše seriál o jeho začátcích

6. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Sylvester Stallone. (Zdroj: Profimedia)

Sylvester Stallone, legenda akčních filmů, potvrdil, že se vrátí ke své ikonické roli Rockyho Balboa. Tentokrát však nepůjde o další pokračování filmové série, nýbrž o prequelový seriál, který nabídne hlubší pohled na Rockyho život předtím, než se stal boxerskou legendou.

Stallone, který postavu Rockyho nejen ztvárnil, ale i napsal scénář k původnímu filmu, nyní pracuje na scénáři pro desetidílný seriál zaměřený na Rockyho dospívání v 60. letech. Příběh seriálu bude sledovat sedmnáctiletého Rockyho, který se potýká s běžnými problémy dospívání a životem v novém prostředí. Velkou roli v příběhu bude hrát i jeho pozdější láska Adrian, která v té době bude mít pouhých patnáct let. Rovněž se dozvíme více o Pauliem, Adrianině bratrovi a Rockyho nejlepším příteli, který se s ním přestěhuje do nové čtvrti. Seriál nabídne hlubší pohled na vztahy, jež formovaly Rockyho do podoby, kterou fanoušci dobře znají.

Stallone přiznal, že tento projekt je pro něj srdcovou záležitostí. Rád by divákům ukázal nejen vznik legendy, ale i sociální a kulturní změny 60. let, které měly zásadní vliv na formování tehdejší společnosti. Stalloneho osobní zapojení do psaní scénáře je zárukou, že se diváci mohou těšit na emotivní a autentické zpracování.

Projekt zatím nemá přesně stanovené datum premiéry, ale sám Stallone doufá, že seriál osloví široké spektrum diváků. I když produkce je zatím v rané fázi, s příchodem streamovacích služeb je pravděpodobné, že prequel najde své místo právě v jejich nabídce. Fanoušci Rockyho, kteří sledují tuto postavu již téměř padesát let, se tak mohou těšit na další přírůstek do slavné série.

Celebrity - další články

Doporučujeme