S kamarádstvím je zřejmě konec. Soukup má randit s Mesárošovou, která byla jedna ruka s jeho ex Hanychovou

5. září 2024·Celebrity·Redakce

Dominika Mesárošová a Jaromír Soukup (Zdroj: Profimedia)

Byly to velké kamarádky, které spolu řešily i milostné problémy. S tím je teď ale konec. Dominika Mesárošová podle všech informací randí s Jaromírem Soukupem. Není to ale tak dávno, co Soukup chodil s Agátou Hanychovou, velkou kamarádkou právě Mesárošové.

Agáta Hanychová musela být asi překvapená z nové partnerky svého ex Jaromíra Soukupa. Objevily se informace, že bývalý ředitel televize Barrandov má randit s vnadnou playmate Dominikou Mesárošovou. Obě dámy mají být velké kamarádky, které jsou jedna ruka už několik let.

Před nedávnem se objevily fotky, na kterých je vidět, jak se blondýnka vrací ze Španělska. To by nebylo nic zvláštního, ale Mesárošová měla přiletět stejným letadlem jako mediální magnát. Ve španělské Marbelle má Soukup navíc nemovitost. Samotná Mesárošová tvrdila, že se jedná o náhodou. „Oba jsme svobodní a nezadaní. A dál se k tomu nebudu vyjadřovat,“ odpověděla Dominika Blesku na dotaz, zda se Soukupem tvoří pár.

A mlží pochopitelně i Soukup. To, že mě spojujete s touto krásnou ženou, mi lichotí. Rozhodně bych se tomu nebránil.” Web eXtra.cz se s dotazem na potencionální vztah obrátil i na Hanychovou. „Nic o tom nevím. Nemyslím si to.U svých kamarádek si ale už nejsem jistá,” připustila modelka s tím, že Dominika jí nezvedla telefon, když jí volala.

Celebrity - další články

Doporučujeme