Hanychová, Kubelková i Gránský, prsa Veroniky Arichtevy brání celý internet

7. června 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Veronika Arichteva, Iva Kubelková, David Gránský, Agáta Hanychová (Zdroj: Profimedia)

Kauza kolem poprsí herečky Veroniky Arichtevy baví internet a to samozřejmě zase baví Agátu Hanychovou. Vše začalo, když se manželka Filipa Blažka Jolana nelichotivě vyjádřila k poprsí Arichtevy, která později konverzaci zveřejnila na sociální síti.

„Tvl ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ napsala Blažková herečce. Jenže to zřejmě nečekala, že Veronika pichlavý komentář zveřejní a vznikne velké drama. Herečka se k celému incidentu později vyjádřila. „Nevím, proč by si měl kdokoliv nechat líbit útok na svojí postavu, život, práci, děti a to od kohokoliv. Body shaming není v pořádku, hejt není v pořádku,“ napsala s tím, že by se lidé neměli k druhým chovat tak, jak sami nechtějí, aby se někdo choval k nim. Herečku podpořila celá řada celebrit, jako např. Iva Kubelková, Alice Bendová, Martina Pártlová, David Gránský a mnoho dalších.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

„Léčení si vlastních mindráků a frustrací přes kohokoli jiného než psychologa = ubohý. A mně se i Verčo líbí, že jsi to zveřejnila bez začernění profilu. Neberou si s námi servítky, tak proč my bychom měli,“ dodala k situaci herečka Denisa Pfauserová. Svůj názor pod fotku napsala i Mahulena Bočanová: „Já si zrovna řekla u této fotky, jak ti závidím, že můžeš běhat bez podprdy. Zvláštní ty úhly pohledu. Filipa je mi tedy líto, tohle bych nečekala. Udělala jsi správně, vše má své hranice,“ nechala se slyšet ohledně chování paní Blažkové.

Rebelka Agáta Hanychová nečekala a zveřejnila fotku s velkým výstřihem a popiskem: „Když se tak všude řeší ty prsa.“ I když většina sledujících na instagramu hned proti Agátě spustila vlnu kritiky, mnoho lidí její příspěvek vnímalo jako podporu vůči Veronice a také se ženy v komentářích jednotně shodly na tom, že nezáleží na tom, zda jsou prsa velká či malá, ale nejdůležitější je, aby ta prsa byla zdravá.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Celebrity - další články

Doporučujeme