Syrové maso, vejce a žádný cukr: Bill Skarsgård kvůli roli ve filmu Vrána držel šílenou dietu

5. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Bill Skarsgård. (Foto: Profimedia)

Bill Skarsgård, známý svou schopností přizpůsobit se náročným filmovým rolím, prošel intenzivní fyzickou přípravou pro roli Erica Dravena ve filmu Vrána. Režisér Rupert Sanders prozradil, že herec podstoupil přísnou dietu, která zahrnovala syrové maso a vejce. Skarsgård se údajně zcela vyhnul cukru, aby dosáhl postavy, která by odpovídala zmíněnému charakteru.

Film Vrána je rebootem kultovního snímku z roku 1994, v němž hlavní roli ztvárnil Brandon Lee. Původní film se stal legendou nejen díky svému temnému stylu a atmosféře, ale také kvůli tragické smrti Brandona Leeho při natáčení, kdy byl nešťastnou náhodou zastřelen. Tento incident dal filmu symbolický nádech a přispěl k jeho popularitě.

Nová verze se Skarsgårdem slibuje moderní zpracování příběhu o pomstě a lásce, který nadpřirozený hrdina Draven prožívá poté, co je spolu se svou přítelkyní zavražděn. Onu přítelkyni si zahrála britská zpěvačka a herečka FKA Twigs. Zajímavostí je, že snímek se natáčel v České republice, konkrétně v Praze, což přidalo filmu gotický vizuální styl.

Přijetí rebootu je zatím smíšené. Někteří fanoušci vítají novou interpretaci příběhu a jsou nadšení z hereckého výkonu Skarsgårda, který už v minulosti exceloval v náročných rolích, například jako klaun Pennywise v hororu To. Jiní však vyjadřují názor, že reboot nebyl zapotřebí, jelikož původní snímek je nesmrtelný. Již nyní je jasné, že novince se nepodaří navázat na kultovní status původního díla. Nová Vrána je komerční fiasko, ale rozhodně nabízí akční podívanou.

Celebrity - další články

Doporučujeme