Dojemné gesto prince Williama! I když nemůže být stále s Kate, pořád na ni myslí

2. července 2024·Celebrity·Redakce

William a Kate (Zdroj: Profimedia)

Poté, co princezna Kate onemocněla rakovinou, stáhla se z veškerého veřejného i pracovního dění. Místo vedle prince Williama je tak nyní prázdné, ale následník trůnu na svou druhou polovičku myslí neustále.

Velkou Británii tento týden navštívila vzácná návštěva. Do ostrovního státu se přijal podívat japonský císař Naruhito, kterého přivítala početná delegace. Samozřejmě nechyběli ani členové královské rodiny, včetně prince Williama. Jemu ale po boku chyběla jeho milovaná manželka, princezna Kate, která se léčí s rakovinou.

Kate sice u vítání císaře nebyla fyzicky přítomná, ale její manžel na ni myslí v jednom kuse. To odhalilo i nenápadné gesto, kterého si všiml odborník na komunikaci a komentátor Richard Fitzwilliams. William si totiž stoupl trochu více stranou. “Tím symbolicky nechal místo pro lásku svého života, princeznu z Walesu. To je něco, co si myslím spoustu lidí dojalo,” popsal komentátor.

Za normálních okolností by podle královského protokolu byla princezna přítomná. Setkání se totiž účastnila i císařova manželka Masko. Princezna se ale kvůli léčbě rakoviny stáhla do ústraní a veřejně nevystupuje. Viděna sice byla na slavnosti Trooping the Colour, ale to  byla spíše výjimka. Od té doby se zase soustředí na léčbu.

Celebrity - další články

Doporučujeme