Utekla z Velké Británie za lepším? Princezna Kate se prý s rakovinou léčí v Texasu

27. června 2024·Celebrity·Redakce

Princezna Kate a princ William. (Foto: Profimedia)

Podle některých uživatelů sociální sítě Reddit měla princezna Kate odletět z ostrovů do USA, přesněji do Texasu, kde by se měla léčit s rakovinou, se kterou statečně bojuje.

Princezna Kate už několik měsíců bojuje s rakovinou. Podle některých uživatelů sociální sítě Reddit měla odcestovat do Hustonu v americkém Texasu, kde podstupuje tajnou léčbu. Jeden z uživatelů tvrdil, že navštívil přátelé v hotelu St. Regis a přítel mu řekl, že princezna je zde ubytovaná.

Další zase tvrdili, že Kate viděli v okolí nemocnice, jak se okolo prochází se svou ochrankou. Mělo by se jednat o zdravotnické zařízení MD Anderson, které se specializuje na léčbu různých druhů rakoviny. Princezna se ke své nemoci dlouho nechtěla vyjadřovat a stáhla se do ústraní. Dokonce nebylo do poslední chvíle jisté, zda se zúčastní prestižní Trooping the Colour. Nakonec ale všechny svou přítomností překvapila.

Sama princezna se v polovině června po dlouhých týdnech k nemoci vyjádřila. „Dělám pokroky, ale jak každý, kdo prochází chemoterapií, ví, jsou dobré a špatné dny. V těch špatných dnech se cítíte slabí, unavení a musíte svému tělu dát odpočinek. Ale v dobrých dnech, kdy se cítíte silnější, chcete co nejvíce využít toho, že se cítíte dobře. Moje léčba pokračuje a bude ještě několik měsíců.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Taylor Swift (@taylorswift)

Princezna ani nikdo z okolí královské rodiny ale zatím neřekl s jakým typem rakoviny se léčí. Zatímco Kate podstupuje léčbu, její rodina se snaží o co nejvíc normální život. Následník trůnu princ William se třeba s dětmi zúčastnil koncertu zpěvačky Taylor Swift. Bylo to navíc v den, kdy William slavil 42. narozeniny, ke kterým mu americká superstar i pogratulovala.

Celebrity - další články

Doporučujeme