Vyděšená Vondráčková: Překvapil ji přes půl metru dlouhý had

11. července 2024·Zprávy·Matěj Kašpar

Helena Vondráčková (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka Helena Vondráčková má adrenalin i mimo pódia. Ve čtvrtek ráno se místo zaslouženého relaxu dostavil přes půl metru dlouhý had. Pravděpodobně se jednalo o zmiji, o kterou se nakonec museli postarat hasiči.

„Máme tady kamarády, kteří si hada všimli, jak se plazí kuchyní. Okamžitě jsme všichni byli v pohotovosti, hlavně tedy naše fenka Jessie,“ řekla Blesku Vondráčková. Zmije se následně odplazila pod nábytek, takže nezbývala jiná možnost než zavolat hasiče. Ti dorazili do zpěvaččina prázdninového hausbótu během několika minut a zachránili situaci.

Helena dále Blesku prozradila, že se kvůli hadovi musela rozebrat celá sedačka, aby se k němu hasiči dostali. „Měli své nástroje, kterými ji po několika minutách dostali do kýble. Ještě teď se klepu, při pomyšlení, co se mohlo stát,“ popsala hororový moment Vondráčková a vyjádřila vděčnost za rychlost příbramských hasičů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Helena Vondráčková ® (@helenavondrackovacz)

Teď už se Helena konečně může vrhnout na odpočinek po úspěšném koncertu v O2 aréně. Sedmasedmdesátiletá zpěvačka vyprodala celou halu a získala samé pozitivní ohlasy. Fanoušci si tak mohli připomenout její největší hity, jako například Sladké mámení, Dlouhá noc, Tentokrát se budu smát já a další.

Zprávy - další články

Doporučujeme