Týdenní horoskop: Lvi, štěstí a Venuše stojí při vás. Láskou k vám zahoří každý, koho potkáte

5. srpna 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme tu nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oblastech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

Asi bude nutné dát šéfům najevo, že to, že vám neustále něco slibují, ale pak „skutek utek“, už nebudete tolerovat. Nebojte se a běžte jim říct, jak to opravdu je. Pokud vaši žádost nebudou tolerovat, možná je načase se podívat po jiné práci. Nebojte se oslovit přátele na vlivných místech, pokud jsou to opravdoví přátelé, rádi vám pomohou a nenechají vás ve štychu.

BÝK

Vaším údělem těchto dní bude starat se o svého partnera, který neprožívá ideální chvilky. Potlačte své ego a odstupte trochu ze stínů hvězd. Bude to právě on, kdo na sebe teď bude strhávat pozornost, ale nic mu nevyčítejte a nebuďte na něj nepříjemní. To by vaší partnerské situaci vůbec nepomohlo, ba právě naopak. V práci nebudete mít na nic energii, ale kousněte se, i kdybyste měli sáhnout do rezerv.

BLÍŽENCI

Mars vás požene dopředu a budete mít pocit, že zvládnete úplně všechno. Tak si ale dávejte pozor, abyste to zase nepřehnali. Tempo budete mít zběsilé, ale ukáže se, že jste fyzicky i psychicky silní a umíte improvizovat. Postřeh bude vaší silnou stránkou, ale neslibujte všem, že jim ve všem vyhovíte. Pak byste se mohli zničehonic vypnout. Místo divokých večírků vyrazte raději do přírody.

RAK

Nemusíte se hned rozčilovat, když vám něco nejde nebo se vám něco nelíbí. Budete možná podráždění z práce, které máte mraky, a budete cítit, že zodpovědnost vás připravila o klidný spánek. Neberte to moc vážně, užívejte si. Dopřejte si více odpočinku a relaxu, vyrazte třeba na večerní procházku do přírody. V partnerském životě se na věci dívejte více s klidem a bez zbytečných a přehnaných emocí.

LEV

Nezadaní Lvi budou mít důvod k úsměvu, jelikož se zjeví nový objev. Bude on tím pravým, u kterého najdou štěstí? Je možné, že ano, protože Venuše je ve vašem znamení, proto se do vás zamiluje skoro každý, koho potkáte. Nebojte se vystartovat po někom, po kom už dlouho toužíte, štěstí stojí při vás. Skromnost jde tento týden stranou, buďte odvážní a nebojte se. Štěstěna je navíc nakloněna ve více směrech, tak toho využijte.

PANNA

Pozor na drobné chyby, které vám mohou znepříjemnit život. Někteří dotyční budou škodolibí, tak jim nedávejte prostor pro komentování svých chyb. Snažte se vyvarovat duševně náročné práci, a pokud ji budete muset vykonávat, poproste někoho, aby to po vás raději překontroloval. Zapomeňte i na intriky. Pokud byste se do nich pustili, propadli byste se na celé čáře.

VÁHY

Čekají vás krásné srpnové dny, kde dostane hlavní slovo romantika a láska. Těšte se i na dobrodružné zážitky, ale nezapomínejte ani na odpočinek. Večery jsou jako stvořené pro vášnivé a intimní chvilky. Proto se nezdržujte dlouho v práci, ať si užijete všeho, co vám váš miláček nabízí. Důležité události konzultujte s rodinou, jinak byste mohli udělat nějakou chybu, která by vás mohla mrzet.

ŠTÍR

Nic není růžové, ale i přes drobné přeháňky se vám daří. Hrozí jen pár nepříjemností; pozor si dávejte hlavně na stravu, nedostatek pohybu a spánku a přecenění svých sil a možností. Pokud jsou venku velká vedra, nevykonávejte žádnou fyzickou aktivitu, jinak by to nemuselo dobře dopadnout. Dbejte na odpočinek a dostatek spánku.

STŘELEC

Rozhodně se nenudíte, protože se u vás pořád něco děje. Ne všechny věci jsou pozitivní, vy to ale zvládnete, jen musíte vědět, jak na to. Nic nepodceňujte, ale ani nepřehánějte. Vsaďte na to, že jste vtipní a pohotoví. Dovedete být i hodně okouzlující, když chcete, a s tím se hned lépe pracuje. Třeba práci, do které se vám moc nechce, udělá kolega, kterého přemluvíte. A ještě vás pozve na oběd.

KOZOROH

Hvězdy naznačují, že i přes drobné komplikace zvládnete všechny pracovní úkony. Všechno vám půjde jedna radost, navíc rychle a kvalitně. Máte k sobě dobře postavený Merkur, který hlídá váš rozum. Díky němu se budete skvěle rozhodovat a bude se vám pracovat jedna báseň. Dejte si ale pozor na nedostatek spánku a lidi okolo vás, kteří se k vám nechovají fér.

VODNÁŘ

Agresivní postavení Slunce povzbuzuje Uran k tomu, aby vám podrážel nohy a srážel vás všude, kde to jde. Nebude to ale jen občasná bouřka, která se prožene vašimi dny, ale udělá vám ze života pořádnou paseku. A nutno dodat, že se z toho budete nějakou dobu zvedat. Dejte si pozor nejen ve vztazích, ale i v práci a ve zdraví. Bude potřeba jednat, ale jak? To nevíte vy ani nikdo jiný.

RYBY

Současná konstelace hvězd pro vás bude docela podpásovkou, hlavně pokud se chystáte na dovolenou. Merkur vám moc nepřeje, takže si dávejte pozor na nepřízeň osudu. I Mars vám přinese celou řadu problémů, a to hlavně na úřadě, na policii nebo u lékaře. Rozhodně nepodceňujte cestovní pojištění, tentokrát byste dost litovali, kdybyste ho neměli.

Zábava - další články

Doporučujeme