Anakonda se vrací! Připravovaný film slibuje humor i napětí

30. srpna 2024·Zábava·Matěj Kašpar

Jack Black, Paul Rudd (Zdroj: Profimedia)

Pokud se bojíte hadů, nepotěšíme vás. Filmová série Anakonda se po letech vrací na velké plátno, a to s ambiciózním rebootem, který slibuje nejen napětí, ale i pořádnou dávku humoru. V hlavních rolích bychom měli vidět Jacka Blacka a Paula Rudda, kteří se údajně nacházejí ve fázi jednání o účasti na projektu. Oba herci jsou známí svými komediálními výkony, což naznačuje, že tento nový snímek nebude klasickým hororem, ale spíše chytrým mixem napětí a komedie.

Nový film se bude zaměřovat na skupinu přátel, kteří čelí krizi středního věku a rozhodnou se natočit remake svého oblíbeného filmu z mládí. Vypraví se tedy do deštného pralesa, kde se ocitnou v boji o přežití proti obřím hadům, přírodním katastrofám a ještě k tomu krutým zločincům. Tento „meta“ přístup, kdy postavy natáčejí film uvnitř filmu, má být jedním z klíčových prvků snímku.

Za režii a scénář je zodpovědný Tom Gormican, známý pro svůj film Nesnesitelná tíha obrovského talentu, kde úspěšně skloubil humor s akčními prvky. O produkci se starají Brad Fuller a Andrew Form, kteří mají na kontě takové hity, jako je například Tiché místo nebo Želvy Ninja. Film prošel několika přepisy, aby našel ten správný balanc mezi hororem a komedií.

Tento reboot Anakondy se tak jeví jako svěží pohled na klasiku z 90. let, který by mohl oslovit nejen fanoušky původního filmu, ale i novou generaci diváků. Vzhledem k hvězdnému obsazení a jedinečnému přístupu se můžeme těšit na zábavnou, ale zároveň napínavou dobrodružnou jízdu.

Zábava - další články

Doporučujeme