Hvězdný návrat: Lionel Messi po zranění opět skóruje! Inter Miami porazil Philadelphii 3:1

16. září 2024·Sport·Matěj Kašpar

Lionel Messi (Foto: Profimedia)

Lionel Messi se vrátil na hřiště po dvouměsíční pauze způsobené zraněním kotníku a opět ukázal, proč je považován za jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob. V zápase MLS proti Philadelphii Union skóroval během čtyř minut dvakrát, čímž výrazně přispěl k vítězství Inter Miami 3:1.

Kromě dvou gólů si Messi připsal také asistenci na třetí branku, kterou vstřelil Luis Suárez. Messiho návrat na hřiště znamenal významné posílení ofenzivy Interu Miami, který v posledních zápasech bojoval s absencí klíčových hráčů.

Po zápase Messi přiznal, že se na hřišti cítil dobře, ale také dodal: Jsem trochu unavený. Teplo a vlhkost v Miami tomu moc nepomáhají, ale chtěl jsem se vrátit, byl jsem dlouho mimo hru. Inter Miami tak díky jeho rychlému přizpůsobení a výkonu získal další důležité body do tabulky MLS. Messiho přítomnost na hřišti zůstává pro tým klíčová, zejména v rozhodujících zápasech sezóny.

Sedmatřicetiletý fotbalista naposledy nastoupil za Miami v červnu. Poté si v červenci ve finále jihoamerického šampionátu vyvrkl kotník a zbytek zápasů kvůli zranění pouze sledoval. Argentina tak došla po titulu mistrů světa k dalšímu zlatu. Nyní je ale Messi opět v plné síle a fanoušci se těší na jeho výkony.

Sport - další články

Doporučujeme