David Koller vydá Best Of. Zahrne i novou verzi písně Chci zas v tobě spát

20. září 2024·Hudba·Redakce

David Koller (MARTIN VESELÝ / MAFRA / Profimedia)

Album David Koller Best Of vyjde na podzim. První ochutnávkou z něj je nová verze hitu Chci zas v tobě spát. Společně s kapelou jí David Koller nahrával v mikulovském studiu a k písni vznikl i videoklip. Kromě ní posluchači na albu najdou také písně, které hudebník napsal pro kapely Jasná Páka, Lucii nebo vlastní sólové projekty.

„Poslední půlrok jsem strávil spoustu času ve studiu, které jsem se rozhodl rozšířit a zmodernizovat. Asi i proto mě napadlo, že bych mohl studio vytěžit na maximum a nahrát starší písně tak, aby odpovídaly dnešní interpretaci, tomu, jak je s kapelou na koncertech hrajeme. Některé se časem hodně proměnily, říká David Koller.
Singl Chci zas v tobě spát, který je první vlaštovkou alba, vyšel původně na prvním sólovém albu Davida Kollera v roce 1993. „Písničku jsme znovu natočili na jeden zátah. Zároveň jsme celý proces zaznamenávali na video, takže fanoušci mohou zažít atmosféru ze studia spolu s námi,doplňuje zpěvák.
Video nakonec doprovodí nejen tuto píseň. Vizuální zpracování dostalo díky Adamu Kollerovi a Tomáši Karbanovi dalších šest skladeb z připravovaného Best Of alba. Nové album bude Koller propagovat na vánočním turné. Vyvrcholením bude 4. prosince koncert ve Foru Karlín, kde se bude album křtít.

Hudba - další články

Doporučujeme