Richard Krajčo sdílel fotky ze zaplaveného koňského ranče. Prosí o pomoc

20. září 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Richard Krajčo (Zdroj: CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl / CNC / Profimedia)

Zpěvák skupiny Kryštof Richard Krajčo je už sice se svou manželkou v teplých krajích, neznamená to ale, že se jich povodňová situace v Česku nedotýká. Velmi je zasáhl stav koňského ranče v Hlučíně, odkud si přivezli svůj poslední přírůstek do rodiny, hřebce Casilora.

Krajčo na společném instagramovém profilu, který má s manželkou Karin, poprosil sledující o podporu několika sbírek. Ty byly vypsány pro konkrétní lidi či subjekty. „Těch smutných příběhů jsou teď stovky, každá koruna a každá akce, která pomůže, je dobrá. A i my, přestože nejsme zrovna na místě, můžeme alespoň přispět,napsal.

Přidal i několik videí ze zaplaveného ranče pana Kutálka v Hlučíně. Ten postihla povodeň krátce poté, co na něj se zvířaty přestěhoval. Na videích u příspěvku jsou vidět zaplavené stáje a lidé, kteří se brodí skoro po kolena ve vodě a vodí koně ven.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Richard A Karin Krajčovi (@richard_a_karin)

„On nám s nadšením vyprávěl, jak se do něj právě přestěhoval, jaké je to úžasné sportovně volnočasové centrum a že tam se svými zvířátky pomáhají i handicapovaným. A pak přišla voda, jejich sen o soužití dětí a zvířat smetla, a najednou sami potřebují pomoc,“ sdílel Krajčo.

Krajčovi jsou pověstní svou láskou nejen ke koním, ale i dalším zvířatům. Na statku v Chotěvicích, kde tráví léto, chovají kromě koní třeba i želvy. Karinina náctiletá dcera Jasmínka dělala i jezdecké zkoušky, sám Krajčo se v koňském sedle ukázal v seriálu Znamení koně.

Zdroj: Frekvence 1, Instagram

Celebrity - další články

Doporučujeme