Žilková místo dovolené na staveništi: Nemám se kde umýt

22. srpna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Veronika Žilková se rozhodně nenudí. Pustila se totiž do rozsáhlé rekonstrukce rodinného domu, takže jakákoliv dovolená šla stranou. Jeden by čekal, že se slavná herečka v době rekonstrukce přestěhuje k rodině, například k Agátě Hanychové, ale ona se rozhodla na staveništi zůstat, i když se nemůže ani vysprchovat.

Nedávno se Veronika Žilková nechala slyšet, že se přestěhovala do jiné části svého domu. Část, kde bydlela, se totiž rozhodla přenechat synovi Vincetu Navrátilovi. Nové místnosti ale herečce nevyhovovaly, a proto se rozhodla vše změnit. Herečka na své sociální sítě pravidelně přináší informace týkající se aktuálního stavu domu a dle posledních postů to vypadá, že se se svou dcerou Kordulou nemají momentálně kde umýt.

„Celé léto rekonstruuju. Žít se v tom dá blbě,“ svěřila se před časem Super.cz s tím, že se nejdříve pustila do kuchyně, ve které se prý nedalo vůbec fungovat. Poté následovala koupelna.

Herečka přiznala, že jí rekonstrukce nevadí, ale dcera Kordula už toho má plné zuby. „Kordula už je zoufalá, protože se nemáme kde umýt ani kde vařit. Věříme, že se to dokončí do konce prázdnin,“ doufá Žilková, která je vděčná za bazén a solární sprchu, kde si už několik týdnů myje vlasy.

Celebrity - další články

Doporučujeme