Jan Bendig je nevinný: Policie potvrdila, že nebyl zapojen do moučného útoku

21. srpna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jan Bendig. (Foto: Profimedia)

Zpěvák Jan Bendig byl očištěn v souvislosti s kauzou moučného útoku, který se odehrál na konci června. V médiích se objevily spekulace, že Bendig mohl mít na incidentu podíl, což se ukázalo jako nepravdivé. Policie po důkladném vyšetřování dospěla k závěru, že Bendig nebyl do útoku zapojen a zcela ho očistila od jakéhokoli podezření.

Zpěvák, který se stal terčem útoku neznámé skupiny lidí, byl zasažen moukou během veřejného vystoupení. Incident způsobil velký rozruch nejen mezi jeho fanoušky, ale i v široké veřejnosti. Bendig se od začátku bránil jakýmkoli obviněním, tvrdě odsuzoval chování útočníků a důrazně prohlašoval svou nevinu.

Zpěvák na svém instagramu zveřejnil úřední dokument s informací, že se řízení proti jeho osobě zastavuje. „Správní řízení vůči obviněnému Janu Bendigovi bylo dne 16. 08. 2024 zastaveno, neboť při absenci jiných důkazů nelze jednání nade vší pochybnost prokázat a nelze ho postavit pouze na výpovědi svědka Lukáše Procházky,“ stojí v dokumentu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jan Bendig (@bendigjan)

Po ukončení vyšetřování se Bendig dočkal omluvy od některých médií, která jej neprávem spojovala s organizací útoku. Zpěvák nyní doufá, že se podobné incidenty nebudou opakovat a že se může soustředit na svou kariéru a fanoušky. Celá kauza je nyní uzavřena a Bendig je připraven pokračovat ve své hudební dráze.

Celebrity - další články

Doporučujeme