Z milované herečky nenáviděnou osobností! Stane se Blake Lively další obětí cancel culture?

22. srpna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Blake Lively. (Zdroj: Profimedia)

Ještě dva týdny zpět byla Blake Lively milována a obdivována celým světem, ale to se za nyní změnilo. Herečka se ocitla pod palbou kritiky, která se soustředí nejen na její účast ve filmové adaptaci knihy It Ends with Us od Colleen Hoover.

Fanoušci kritizují její obsazení do role Lily Bloom, což považují za nesprávné vzhledem k jejímu věku a vzhledu. Navíc se objevily zprávy o údajném konfliktu s hlavním hercem a zároveň režisérem Justinem Baldonim, což vedlo k dalším negativním reakcím. Důvodem nespokojenosti je způsob, jakým se Lively údajně podílela na změnách scénáře a charakteru postavy. To, že si herečka dovolila na premiéru vzít půvabné až sexy šaty, když hlavním tématem filmu je domácí násilí, je prý zcela neodpustitelné, ale nejvíce lidi naštval fakt, že herečka zmíněnou problematiku neřešila při promo rozhovorech.

Než se absurdní konflikt mezi herci dostal do médií, herečka byla vychvalovaná do nebes a z filmu byli všichni nadšení. V posledních dnech se ale rozjela kampaň, která má zdá se za účelem jediné: připravit další slavnou osobnost o kariéru, i když nic špatného neudělala.

Internetoví trollové procházejí i deset let staré rozhovory, aby našli cokoliv, co můžou proti herečce použít. Jakoby se Hollywood rozhodl, že Blake je nyní nepřítel číslo jedna. Její herecký kolega Brandon Sklenar, který si ve filmu zahrál postavu jménem Atlas, herečku podpořil a smyšlenou nenávistnou kampaň proti Blake odsoudil.

I přesto, že Lively má stále početnou skupinu podporovatelů, je zřejmé, že kontroverze kolem It Ends with Us poškodila její obraz u mnoha fanoušků a širší veřejnosti. Tato situace ukazuje, jak snadno se může oblíbená celebrita stát terčem kritiky kvůli rozdílným očekáváním a názorům na umělecká díla a hlavně smyšlenému dramatu.

Celebrity - další články

Doporučujeme