Plus size modelka Hunter McGrady kritizuje posedlost štíhlostí v Hollywoodu

21. srpna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Hunter McGrady. (Zdroj: Romain Maurice / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia)

Plus size modelka Hunter McGrady se otevřeně vyjádřila proti současným trendům v Hollywoodu, které podporují rychlé hubnutí pomocí injekcí a pilulek. McGrady, která svou kariéru začala jako modelka standardní velikosti, nyní hrdě zastává roli plus size modelky a propaguje myšlenku, že krása existuje ve všech velikostech.

Blonďaté krásce nedá spát tlak na ženy, který je nutí, aby se podrobily extrémním metodám hubnutí, a věří, že skutečné sebevědomí pramení z přijetí svého těla a rozmanitosti. Pro McGrady je klíčové, aby se ženy naučily milovat své tělo bez ohledu na společenské normy a tlak na vzhled.

Tento názor kontrastuje s aktuálními trendy v Hollywoodu, kde jsou populární léky na hubnutí jako Ozempic. McGrady tvrdí, že dnešní posedlost štíhlostí vytváří nereálné standardy krásy a může být nebezpečná. Přestože chápe, že každý má právo se rozhodnout, jak se starat o své tělo, upozorňuje na důležitost psychické pohody a zdraví, které nemohou být dosaženy jen úbytkem váhy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Hunter McGrady (@huntermcgrady)

McGrady celou svou kariéru bojuje proti bodyshamingu a snaží se inspirovat ostatní, aby se milovali takoví, jací jsou. Díky své práci se stala ikonou pro mnoho žen, které se necítí být reprezentovány tradičními módními standardy. V rámci své kampaně za rozmanitost a inkluzi spolupracuje s významnými magazíny, jako je například Sports Illustrated.

Navzdory tlaku ze strany módního průmyslu modelka nadále odmítá podřídit se normám, které propagují štíhlost jako ideál krásy. Podle ní je důležité, aby se módní průmysl otevřel různým typům postav a přestal upřednostňovat jen jeden typ krásy. McGrady věří, že každé tělo je krásné, a snaží se tuto myšlenku šířit mezi širokou veřejností.

Celebrity - další články

Doporučujeme