Jaromír Jágr přijal laskavost od Rytmuse. Lidé zuří

20. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Jaromír Jágr (Zdroj: Ondřej Bičiště / MAFRA / Profimedia)

Legendární hokejista Jaromír Jágr přijal pozvání slovenského rappera na svůj koncert v Praze. Hudebník mu tak chtěl oplatit laskavost. Ne všem lidem se to ale zamlouvá, na Jágrově instagramu někteří lidé zuří.

„Znám snad opravdu jen ty Zlatokopky od Rytmuse, ale samozřejmě vím, že to je rapovej král, a když jsem slíbil, že přijdu 14. září, tak opravdu přijdu,“ napsal Jágr k videu, v němž mu slovenský raper předává lístky na svůj koncert v pražské O2 areně. V něm hokejista ubezpečuje, že účast na Rytmusově akci slíbil a že by si vstupenky když tak zařídil i jinak. Hiphoper mu tímto gestem chtěl oplatit to, že ho Jágr pozval na Mistrovství světa v ledním hokeji v Praze.

Jak ale přiznal, Rytmusovu muziku nemá zrovna naposlouchanou. Bude to také tím, že přestal vývoj hudby sledovat. „Jsem docela zvědavej, co mě tam čeká, protože jak už jsem párkrát říkal, já jsem se s hudbou zaseknul v devadesátkách,“ napsal také.

Ne všem sledujícím se ale tato spolupráce zamlouvá. Někteří v komentářích přímo zuří.  „Borec nosí na zádech číslo 68, protože děda okupace a tak, ale kamarádí se s borcem, co je komunista,“ napsal jeden z nich. Rytmus před slovenskými prezidentskými volbami podpořil Petera Pellegriniho, který byl nakonec zvolen. Předtím prohlašoval, že je apolitický. „Tento vagabund dopomohl Slovensku do té řiti, v jaké je. Zvažte to…,reagoval další. Rytmusova partnerka přišla kvůli Pellegriniho podpoře o sponzory. V souvislosti se současným slovenským prezidentem západní média píší o populismu a o proruské orientaci.

Jaromír Jágr momentálně natáčí dokument s názvem Poslední sezóna čisla 68. Režíruje jej Petr Větrovský, který je podepsán pod snímky o Gabriele Soukalové či Jana Kollera. Onu poslední sezónu odehraje za Rytíře Kladno, tedy klub, který zároveň vlastní. Také prý píše už deset let knihu.

Celebrity - další články

Doporučujeme