Vše nejlepší! Herečka Petra Hřebíčková oslavila 45. narozeniny

21. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Petra Hřebíčková (Foto: Profimedia)

Petra Hřebíčková, jedna z nejoblíbenějších českých hereček, oslavila své 45. narozeniny. Její kariéra odstartovala již na divadelních prknech, kde zářila v legendárních rolích jako Maryša, za kterou v roce 2009 získala prestižní Cenu Thálie. Od té doby se z ní stala uznávaná herečka, která si získala srdce diváků svými výkony v řadě českých komedií, včetně hitů jako Bezva ženská na krku, Matka v trapu a Přes prsty.

Hřebíčková je nejen úspěšná herečka, ale i trojnásobná maminka. Se svým partnerem, hercem Matějem Dadákem, má dva syny a dceru. Během let se jí podařilo skloubit rodinný život s hereckou kariérou, což otevřeně sdílí i v rozhovorech. Přiznává, že zvládnout péči o rodinu a profesi je někdy náročné, ale její láska k rodině a vášeň pro herectví jí dodávají energii​.

Jerečka v nedávném rozhovoru pro Blesk.cz přiznala, že třetí dítě nebylo původně plánované, ale přineslo do jejich života mnoho radosti. “Třetí dítě bylo největší překvapení mého života. Přiznám se, že jsme ho neplánovali, ale oba jsme chtěli velkou rodinu,” uvedla. Přestože její synové nejdříve nechtěli sestru, nyní ji oba milují a chrání. Hřebíčková také s humorem dodala, že její dcera si oba bratry rychle omotala kolem prstu​.

Petra Hřebíčková je známá svou všestranností. Kromě komediálních rolí, které jí přinesly širokou popularitu, si zahrála i v dramatech jako Muži v naději nebo Kawasakiho růže. V posledních letech ji diváci mohli vidět v seriálech Pozadí událostí a Případy 1. oddělení.

Celebrity - další články

Doporučujeme