Velké překvapení! Herečka Anna Polívková si vzala italského přítele

8. září 2024·Celebrity·Redakce

Anna Polívková (Zdroj: Profimedia)

Herečka Anna Polívková všechny překvapila. Na jihu Itálie si vzala svého italského přítele Giuseppeho Meleho. Na svatbě podle serveru Blesk.cz nechyběl ani její otec, herec Bolek Polívka.

Ještě před sobotní tajnou svatbou, která se konala kousek od města Bari, se konala party, kde se všichni pozvaní seznámili. Na fotkách je vidět rozesmátá Polívková v bílých šatech s květy. Všichni, včetně hereččina otce Bolka Polívky, se dobře bavili a užívali si krásnou atmosféru. Na Aničce bylo vidět, jak si celý den velmi užívá a jak se těší, až bude vdanou paní. K zásadnímu kroku se odhodlala ve 45 letech.

Polívková svého partnera dlouho tajila. Na veřejnosti se s ním poprvé ukázala až před dvěma lety na narozeninové oslavě herce Jiřího Bartošky. Tehdy ho ale prezentovala jako kamaráda a i na dalších akcích o něm nikdy veřejně nemluvila jako o svém partnerovi. Giuseppe pochází z Itálie, v Čechách žije od roku 2019 a pracuje jako obchodní manažer pivovaru.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anička Polívková (@anickapolivkovafanpage)


To, že je pohledný Ital její přítel, naznačila dvojice až na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech. Objímali se, drželi se za ruce, dávali si polibky. Ani tak o něm Anna ani její rodina nemluvila jako o partnerovi. Ostatně to potvrdila i v minulosti její matka. „Anča je odmalička introvert, zvlášť když jde o její soukromí. Showbyznys nemá ráda, i když v něm pracuje. O své práci mluvit dokáže, ale o osobním životě mlčí jako hrob. Kolikrát i přede mnou,“ řekla herečka Evelyna Steimarová.

Celebrity - další články

Doporučujeme