Václav Vydra o zdraví Jany Bouškové: Po operaci je zpět v plném nasazení

18. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Václav Vydra, Jana Boušková (Foto: Profimedia)

Václav Vydra, známý český herec, nedávno přiznal, že jeho manželka Jana Boušková čelí vážným zdravotním problémům. Boušková se v minulosti potýkala se zdravotními komplikacemi, včetně zlomených žeber po pádu z koně a půlroční léčby s kolenem po úrazu na lyžích. Nyní se objevily zprávy, že Boušková působí v divadle občas zmateně, což přimělo Vydru k objasnění situace​.

Vydra prozradil, že jeho žena nedávno podstoupila složitou operaci, ale aktuálně je již zpět v pracovním nasazení, včetně natáčení pořadu Prostřeno! a hraní v divadle. Při nedávném natáčení byla Boušková unavená, což však Vydra přisuzuje vysokým teplotám během natáčení.

Dříve se Boušková zranila a musela rušit představení, konkrétně v Divadle Lucie Bílé, kde hrála v komedii Na poslední chvíli. Kvůli zranění nosila ortézu na noze a kvůli tomu musela zrušit i účast ve hře Národního divadla Sen čarovné noci, kde je choreografie náročnější.

I přes zdravotní komplikace Jana Boušková nadále pracuje a plánuje další projekty. Václav Vydra vyjádřil naději, že se situace zlepší a že Boušková bude moci pokračovat ve své herecké kariéře bez dalších překážek​.

Celebrity - další články

Doporučujeme