Petra Nesvačilová promluvila o svatbě i dalším dítěti. Partnera ukazuje jen sporadicky

18. září 2024·Celebrity·Redakce

Petra Nesvačilová s partnerem (Zdroj: Profimedia)

Petra Nesvačilová si velmi pečlivě střeží své soukromí, zejména co se týče vztahu s partnerem Tomášem Vápeníkem. Dlouhou dobu udržovala jejich vztah mimo pozornost veřejnosti. Partneři vychovávají spolu téměř dvouletou dceru Jasmínku. A co svatba?

O svatbě se v jejich domácnosti zatím příliš nemluví, ačkoliv Petra by se jednou ráda vdala. Nesvačilová na nedávnou otázku deníku Blesk ohledně zásnub odpověděla opatrně a tajemně zároveň. „Vše se včas dozvíte, na všechno se člověk musí těšit, řekla.

Herečka ukončila mateřskou dovolenou na jaře minulého roku a užívá si zase pracovní tempo. Aktuálně ji můžeme vidět na obrazovkách v zábavném pořadu Možné je všechno!, v pražském Divadle Ungelt zase hraje po boku Ivy Pazderkové v komedii Vzhůru ke hvězdám.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Petra Nesvačilová (@petranesvacilova)

V partnerovi má oporu i díky tomu, že se s ní neváhá učit texty. „Biflovala jsem se ho, jako když jsem se kdysi učila na maturitu, a můj partner, když jsme vykoupali a uspali naše miminko, se učil se mnou. Hrál Ivu Pazderkovou. A byl v tom fakt skvělý, je to moje láska,prozradila herečka pro iDNES.cz, jak se na komediální roli připravila.

Ačkoliv herečka přemýšlí o druhém dítěti, zatím si plně užívá čas se svými nejbližšími. S dcerou Jasmínkou chodí s ní na dětskou jógu či plavání a často navštěvují chalupu, kde se cítí nejlépe. Petra o sobě říká, že v tomto prostředí může být sama sebou, bez nutnosti se líčit nebo přemýšlet o společnosti: „Nemusím nic, strojit se, malovat, chodím si po vsi a nikdo si mě nevšímá,“ nechala se slyšet pro Blesk.

Celebrity - další články

Doporučujeme